x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop septembrie 2021. Urmează o lună a extremelor

Horoscop septembrie 2021. Urmează o lună a extremelor

de Moira Dună    |    31 Aug 2021   •   13:37
Horoscop septembrie 2021. Urmează o lună a extremelor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Unele aspecte ale vieții vor fi în favoarea ta, în timp ce altele vor avea nevoie de atenție. Vei avea mai mulți bani iar cariera este stabilă. Elevi se vor descurca bine la școală. Dar viața de familie va fi dificiilă în prima parte a lunii, după care se vor îmbunătății. Vor fi unele probleme în dragoste la începutul perioadei dar este posibil ca berbecii să se decidă să-și oficializeze relația. Cuplurile căsătorite se înțeleg bine. Trebuie să fiți însă atenți la sănătatea voastră și a familiei. 

Taur

Unele aspecte ale vieții tale vor funcționa foarte bine, în timp ce altele vor necesita o atenție serioasă. Vei avea rezultate bune în carieră, poate te vei angaja la stat. Însă cei care au asociați în afaceri se vor confrunta cu unele probleme. Pentru  studenți va fi bine întrucât vor reuși la examene. Viața de familie va fi cu suișuri și coborâșuri. În dragoste aveți nevoe de răbdare și perseverență. Finanțele sunt stabile dar cheltuielile rămân mari. Acordați prioritate sănătății și alimentației.

Gemeni

Veți avea parte de întâmplări bune și rele. La serviciu lucrurile sunt bune. Dacă depui eforturii, afacerea ta se poate extinde. Studenții trec examenele cu succes dacă învață. Viața de familie este bună în prima parte a lunii dar vor interveni dificultăți spre sfârșitul perioadei. Veț avea venituri mai mari dar există riscul să le pierzi. Vei fi îngrijorat de sănătate, așa că mergi la doctor.

Rac

În primele zile ale lunii, situațiile vor rămâne în favoarea ta. Veți obține succes în carieră, poți fi și promovat. Cei care vor să-și finalizeze studiile, vor reuși. Viața de familie va fi prosperă, vei primi vești bune despre bani. Însă intervin probleme în dragoste, fie că este vorba despre relație ori căsătorie. Sănătatea te cam supără.

Leu

În profesie vei avea parte de o perioadă favorabilă. Vei continua să câștigi decent, însă ai o atitudine cam agresivă, ceea ce îți va crea probleme. Trebuie să găsești echilbrul în privința gestionării finanțelor Studenții au o perioadă bună. Viața de familie te nemulțumește. Nici în dragostea lucrurile nu sunt grozave. Vei cheltui bani pentru unele probleme de sănătate. Ascultă de sfaturile medicilor.

Fecioară

Septembrie se va fi o lună generoasă pentru voi. În unele aspecte ale vieții, vei fi destul de norocos. La serviciu vei avea unele probleme la începutul perioadei, ca și persoanele care se ocupă de afaceri dar acestea vor fi rezolvate în a doua parte a interrvalului. Studenții vor întâmpina dificultăți la examene. Viața de familie va fi satisfăcătoare dar în iubire lucrurile nu stau grozav. Și cei căsătoriți se vor confrunta cu dificultăți în a doua parte a lunii. Cu banii stai bine, averea ta va crește semnificativ. Fii atent la sănătate.

Balanță

Va fi o lună a extremelor pentru tine. În carieră vei avea o perioadă profitabilă. Veniturile tale vor spori iar inițiativele tale vor avea succes. Și viața de familie va fi bună dar ai grijă la intervenția unei alte persoane  care ar putea  crea haos. Fii atent la cheltuieli pentru articole de lux. Acordă mai multă importanță iubirii. Pentru cei căsătoriți va fi ușor. Sănătatea îți va crea unele probleme. 

Scorpion

Viața ta profesională va fi destul de interesantă. Îți vei atinge obiectivele și vei primi beneficii. Vei câștiga mulți bani, ceea ce te face fericit. Și studenții vor avea succes. În viața de familie va fi bine dar ai grijă ce vorbești. În dragoste vei primi însă niște vești proaste. Cei aflați în cuplu sunt favorizați. Nu ai probleme grave de sănătate. Prin urmare, această perioadă va fi benefică pentru tine.

Săgetător

Luna septembrie îți rezervă câteva rezultate bune. Vei acea succes în muncă și vâștigi foarte bine. Onoarea și respectul tău vor crește. Vei fi norocos. Emoția și bucuria vor fi peste tot în aer. Din punct de vedere academic, luna aceasta va fi un moment destul de favorabil. În iubire , vei avea parte de o lună de miere. Și cei căsătoriți vor fi fericiți, Vei participa cu entuziasm la un evenment religios, poate pleci chiar în pelerinaj. Sănătatea este bună și stabiilă. Vei primi și vești bune de la copiii tăi.

Capricorn

Vei primi un avertisment la serviciu. Persoanele șomere își vor găsi un loc de muncă. Cei care studiază vor fi foarte silitori și vor avea reușite. Pot apărea însă ciocniri în familie. În dragoste lucrurile merg bine. Nu ai probleme de sănătate dar fii atent la accidente în prima parte a perioadei.

Vărsător

Luna aceasta va fi bună pentru carieră. Vei avea succes profesional, ai putea fi iavansat. Viața de familie va fi amestecată. Vei întâmpina o problemă de servicu care te va afecta. În dragoste nu sunt probleme. Persoanele necăsătorite vor primi cereri de oficializare a relației. În viața de familie lucrurile s-ar putea agrava din cauza tensiunilor. Nici cu banii nu stai prea bine din cauza cheltuielilor ocazionale. Evitați împrumuturiile. Cei care au o boală cronică trebuie să fie atenți. 

Pești

Vei avea parte de urcușuri și coborâșuri. Încearcă să-ți depășești limitele pentru a avea succes. Studenții vor trece cu brio examenele. În familie vei avea parte de fericire și prosperitate. În dragoste vor fi provocări. În prima jumătate a lunii va fi dificil. Un fost iubit se întoarce în viața ta. Persoanele aflate într-o relație ar trebui să facă un pas înainte și să-și oficializeze relația. Fii precaut cu sănătate, mai ales cei care au afecțiuni vechi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop septembrie