x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul runelor pentru luna octombrie. Trei zodii vor avea probleme în această lună

Horoscopul runelor pentru luna octombrie. Trei zodii vor avea probleme în această lună

29 Sep 2018   •   22:10
Horoscopul runelor pentru luna octombrie. Trei zodii vor avea probleme în această lună

Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” previziunile runelor pentru luna octombrie 2018.

Horoscopul runelor. Berbec: Este o lună în care trebuie să vă schimbați atitudinea, să abordați totalmente diferit toate problemele care vă interesează. Runa vă sfătuiește: schimbați tactica!

Horoscopul runelor. Taur: Are o lună în care este undeva în centrul atenției, foarte mulți oameni se interesează de el, vin să-l ajute, mulți vor fi darnici și vă vor oferi și cadouri.

Horoscopul runelor. Gemeni: Au o lună în care ies la suprafață foarte multe adevăruri numai de ei știute, dar nespuse. Veți afla și alte adevăruri mai puțin neplăcute.

Horoscopul runelor. Rac: O lună mai anevoiosă, mai greoaie, în care sunt sfătuiți să-și dozeze forțele, dar să aibă și tăria să treacă de această lună care nu aduce numai lucruri benefice.

Horoscopul runelor. Leu: Are și el o atenționare pentru luna octombrie. E o lună mai alunecoasă pentru Lei. Să fie atenți ce măsuri iau, ce discută, cu cine discută, ce promisiuni primesc, ce promisiuni fac, pentru că așa cum spune luna, e una cu o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum patinați!

Horoscopul runelor. Fecioară: O lună de multă ceartă, multă bătălie. Dacă vor reuși să se calmeze, să se liniștească și să nu dea curs la toate provocările, ei sunt câștigătorii.

Citeste aici horoscopul integral

×