x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânal 9-15 Septembrie 2024. Provocări și noi începuturi

Horoscopul săptămânal 9-15 Septembrie 2024. Provocări și noi începuturi

de Vali Deaconescu    |    08 Sep 2024   •   17:40
Horoscopul săptămânal 9-15 Septembrie 2024. Provocări și noi începuturi
Sursa foto: Unsplash.com/Horoscop saptamanal

Ce pare a fi un "nu" la începutul săptămânii se poate transforma într-un "da" până la final. Pe 12 septembrie, soarele formează un careu cu Jupiter, aducând speranță acolo unde a existat dezamăgire. Comunicările devin mai clare odată cu revenirea lui Mercur în Fecioară pe 9 septembrie. Iar pe 11 septembrie, Mercur formează un aspect cu Marte, întărindu-ne determinarea.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Agenda ta este plină, dar nu trebuie să faci totul. Rămâi flexibil. Rutinele începute în iulie și abandonate în august revin cu mai multă claritate. E la fel de important să îți rezervi timp pentru meditație pe cât este să participi la petreceri și întâlniri de afaceri.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Ceea ce pare restrictiv la începutul săptămânii va deveni satisfăcător până la final. Înveți că a servi un grup nu întotdeauna te servește și pe tine. Într-o perioadă în care îți dorești să faci conexiuni noi, fii atent la buget. Generozitatea excesivă te poate lăsa epuizat.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Revii asupra discuțiilor despre casă și familie de la sfârșitul lui iulie. Ceea ce părea un obstacol acum se simte ca o eliberare. Îți revendici spațiul personal, dar responsabilitățile de la muncă îți solicită atenția. Succesul vine, dar cu mai multe responsabilități.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)
Acele mesaje și emailuri neglijate din vară te prind din urmă. Deși de obicei ești copleșit de prea multă comunicare, acum te simți organizat și în control. Totuși, s-ar putea să ai dificultăți în a stabili un obiectiv mai mare. Rămâi deschis la soluții neașteptate.

Leu (23 Iulie – 22 August)
Deși îți dorești să te bucuri de ultimele zile de vară, te confrunți cu probleme financiare și dinamici de putere complicate. O limită impusă de cineva nu este un atac personal, ci o oportunitate de a-ți regândi propriile nevoi. Respectă-ți energia și vei descoperi cine îți este cu adevărat alături.

Fecioară (23 August – 23 Septembrie)
E încă sezonul tău, Fecioară, și săptămâna aceasta este despre tine. Revizuiești granițele în relații și ceea ce te face să te simți sigur și văzut. Mercur revine în semnul tău pe 9 septembrie, iar proiectele și discuțiile abandonate în iulie sunt reluate acum cu mai multă claritate.

Balanță (23 Septembrie – 21 Octombrie)
Săptămâna aceasta aduce la lumină tipare subconștiente care te împiedică să evoluezi. Ești provocat să îți reanalizezi rutina zilnică și munca. Deși obiectivele tale mari merită urmărite, realizarea lor necesită să îți asumi și sarcini mai puțin glamouroase.

Scorpion (22 Octombrie – 21 Noiembrie)
După săptămâni de clarificare a obiectivelor profesionale, ești gata să te conectezi cu ceilalți. Jobul care te-a lăsat în așteptare în iulie îți răspunde acum, iar prietenul tău îți transmite contactele utile. Totuși, s-ar putea să simți că viața ta creativă sau romantică e în suferință. Poți lucra la ambele în paralel.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)
Este din ce în ce mai greu să echilibrezi munca și viața de familie, și săptămâna aceasta vei ajunge la un punct de cotitură. E în regulă să te bazezi pe partenerul tău pentru sprijin, dar ai grijă să acorzi atenție și familiei, chiar dacă asta te face să te simți vulnerabil.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)
Săptămâna aceasta revizuiești planuri legate de călătorii, educație sau publicare care au fost amânate în august. Deși planul inițial nu mai este valabil, nu te teme de schimbare. O discuție cu un superior sau mentor te va ajuta să iei decizii mai bune și să simplifici lucrurile.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)
Trebuie să faci ordine în finanțele comune săptămâna aceasta, deoarece unele investiții par dezechilibrate. Planurile de freelancing sau de rezolvare a datoriilor, abandonate în august, revin în atenție. Ce este provocator acum poate deveni o oportunitate dacă rămâi deschis la soluții creative.

Pești (19 Februarie – 20 Martie)
Dai prea mult altora când ai nevoie de timp pentru tine? Sau, invers, eviți conversațiile dificile sub pretextul "auto-îngrijirii"? Această săptămână te poate aduce la un impas într-o relație apropiată. Acceptarea limitelor proprii va fi cheia creșterii tale.

×