x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, 12 octombrie: Berbecii sunt extrem de cheltuitori și de generoși

Horoscopul zilei, 12 octombrie: Berbecii sunt extrem de cheltuitori și de generoși

11 Oct 2017   •   19:50
Horoscopul zilei, 12 octombrie: Berbecii sunt extrem de cheltuitori și de generoși

BERBEC

Ai motive de bucurie care te fac să devii extrem de cheltuitor și de generos. Eşti dornic de socializare și mulţumit de situaţia actuală.

TAUR

Cineva din preajma ta te îndrumă într-o direcţie greşită. Ar trebui să te opreşti un pic şi să fii mai atent la informaţiile pe care le primeşti.

GEMENI

Ai avut ceva răbdare să parcurgi nişte paşi obligatorii într-un demers de durată.  Rezultatele încep să se vadă și meriţi felicitări.

RAC

Nu te simţi bine într-un mediu negativ, alături de oameni pesimişti. Încearcă să ieşi din acest spaţiu cât mai repede, pentru că vei fi influenţat  în sens rau.

LEU

Nu ai chef de nimic altceva decât de somn şi de linişte. Chiar dacă există unele gânduri apăsătoare pe sufletul tău, lasă-le la o parte.

FECIOARĂ

Nu te lăsa furat de idei sumbre. Probabil lucrurile negative se leagă de o chestiune materială care nu ţi-e deloc pe plac.

BALANŢA

Te laşi atras de iluzii, fără să îţi dai seama că ţinteşti lucruri imposibile.  Nu te amăgi singur, în mod inevitabil vei suferi.

SCORPION

Ai impresia că la tot pasul cineva încearcă să te înşele. Nu exagera cu suspiciunea, pentru că nu toţi au ceva de ascuns .

 SĂGETĂTOR

Munceşti prea mult, nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Atenţie însă că vei avea nevoie de multă energie.

CAPRICORN

Auzi că ar exista pe undeva o problemă, legată de persoana ta. Dacă îţi vezi de treburile tale şi te faci că nu lucrurile vor trece fără a te afecta.

 VĂRSĂTOR

Nu eşti într-o pasă prea bună, iar starea ta este generată de relaţia cu o persoană aflată într-o situaţie neplăcută.  Nu-ţi strica ziua pentru alţii.


PEŞTI

Te-ai bazat mult pe ajutorul unei persoane care ţi-a promis marea cu sarea si acum ai parte de o lecţie bună de viaţă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop