x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zodiei Rac 2021 asupra celorlalte semne. Urmează o perioadă cu mai multă stabilitate și securitate emoțională

Influența zodiei Rac 2021 asupra celorlalte semne. Urmează o perioadă cu mai multă stabilitate și securitate emoțională

de Moira Dună    |    22 Iun 2021   •   14:09
Influența zodiei Rac 2021 asupra celorlalte semne. Urmează o perioadă cu mai multă stabilitate și securitate emoțională
Sursa foto: Hepta

Perioada zodiei Gemeni 2021 a fost haotică și plină de schimbări, fiind marcată de Mercur retrograd și două eclipse puternice. Însă sezonul Racului, care a început pe 21 iunie, va veni cu mai multă stabilitate și securitate emoțională, scrie bustle.com.

Racul este un semn cardinal, de apă, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sensibile din zodiac. Devin importante sentimentele noastre, grija față de propria persoană dar și compasiunea față de ceilalți. Este astfel un moment minunat pentru a ne reconecta cu cei dragi și de a ne transforma casa într-un cămin cald și primitor. Acum este timpul să fim mai blânzi și mai calzi, după vârtejul de gânduri, sentimente și cuvinte pe care le-am manifestat în Gemeni.  

Prima zi din Rac se aliniază cu solstițiul de vară, așa că suntem pregătiți să primim Soarele cu dragoste și bucurie. Totodată, pe 23 iunie Mercur va termina perioada retrogradării, așa că vom putea să comunicăm mai bine ș să creăm noi cu ceilalți. Mercur se va alătura Soarelui în Rac, ceea ce ne face mai sensibili și intuitivi. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este momentul să-ți redecorezi spațiul de locuit și să îți inviți prietenii. Alături de ei vei petrece seri minunate, la tine acasă, purtând conversații din inimă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Acum este timpul să ieși din cochilie și să socializezi. Vei purta conversații într-un mod mai natural, vei face mai ușor planuri cu alte persoane. Reconectează-te cu prietenii sau pelacă într-o scurtă călătorie pentru a sărbători începutul verii. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te vei simți mai confortabil sasitfăcându-ți unele plăceri materiale și s-ar putea să te inspire să realizezi un plan de economii de vară. Luna viitoare este un moment excelent pentru a-ți îndeplini dorințele, indiferent dacă acestea implică relații, emoții sau doar niște achiziții de lux. Găsețte modalități să faci economii, astfel încât să obții exact ce dorești.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Renunță la cochilia ta și bucură-te de soare. Deși, de obicei, te simți confortabil adoptând o abordare pasivă a lucrurilor și concentrându-te mai mult pe ceilalți decât pe tine, acum este un moment bun pentru pune nevoile tale pe primul loc.

Leu (23 iulie - 22 august)

În această perioadă îți încarci bateriile pentru a-ți exprima entuziasmul când va veni vremea ta. Dacă te simți mai introspectiv și cu energie mai scăzută decât de obicei, atunci odihnește-te, meditează și ai grijă de tine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Soarele strălucește și îți face semn să ieși în lume și să te conectezi emoțional cu cei din jur. Te vei simți confortabil să te alături unui grup luna viitoare. Iia inițiativa și fă câteva planuri pentru toată lumea, ndiferent dacă este vorba despre prieteni, colegi sau simple cunoștințe.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Luptele pentru putere la locul de muncă nu trebuie să fie agresive. Diplomația ta reprezintă o forță, așa că atrage atenția asupra talentelor tale, dar nu este nevoie să faci lucruri care te vor face să te simți inconfortabil. Încearcă să ai o atitudine de compasiune și respect față de ceilalți, astfel vei avea mai mult succes.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sezonul Racului îți aduce un aflux de înțelepciune, dorință de cunoaștere și gust de aventură. Și s-ar putea să te inspire să ieși din zona de confort. Profitî de această ocazie pentru a-ți extinde orizontul călătorind în siguranță într-un loc nou, investind în educația ta sau pur și simplu asumându-ți un risc pentru ceva care contează.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Energia emoțională a Racului te va influența foarte mult în luna viitoare deoarece poți fi preocupat de sentimente, frici și tensiuni în relațiile tale intime. Scapă de orice resentimente ori secrete față de cei dragi, astfel încât să poți merge mai departe cu mai multă ușurință și libertate. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) 

Relațiile tale personale vor fi mai blânde și mai confortabile. În loc să fii dur, ia lucrurile mai încet. Te vei simți plin de compasiune și sensibilitate la nevoile altora și ești mai dispus să ai grijă de alții, ceea ce te va ajuta în toate relațiile, fie ele profesionale, de prietenie sau romantice.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Această perioadă îți mută atenția către echilibrul dintre viața profesională și cea personală și îți cere să fii mai blând cu tine. Dedică mai mult timp pentru tine și acceptă și ajutorul emoțional al celorlalți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragostea de vară este în aer și, probabil, te simți inspirat să te exprimi creativ și sexual. Ai încredere în tine, fii cochet și distrează-te. Ai șansa să trăiești o iubire frumoasă ori să o revigorezi pe cea existentă deja.

 

×
Subiecte în articol: rac horoscop