x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 11 aprilie 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

Luna Nouă din 11 aprilie 2021, benefică pentru aceste 3 zodii

de Moira Dună    |    07 Apr 2021   •   16:50
Luna Nouă din 11 aprilie 2021, benefică pentru aceste 3 zodii
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă din 11 aprilie 2021 aduce un sentiment motivant de energie și zel obiectivelor personale. Toată lumea va simți această explozie de încredere, dar dacă sunteți unul dintre cele trei semnele zodiacale favorizate, influența acesteia va fi și mai puternică. Întrucât are loc în timpul zodiei Berbec, semn de foc, expansiv și competitiv, vă veți simți îndrăzneți, impulsivi și curajoși, scrie bustle.com.

Totodată, patru planete mari sunt grupate în acest semn, ceea ce amplifică vibrațiile Lunii Noi. Alături de Soare și Lună se află Venus și Mercur, ceea ce înseamnă că, pe lângă atingerea obiectivelor personale, această perioadă reprezintă timpul perfect pentru a acționa în dragoste, bani și relațiile cu ceilalți. Deși toate zodiile se vor simți mai hotărâte decât de obicei, există câteva pentru care această Lună Nouă este foarte  puternică.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vei simți această Lună Nouă ca pe o mie de sori. Este șansa ta de a renunța la ceea ce este învechit în atitudinea ta față de viață și de a deveni autentic. Este momentul ca viziunile și talentele tale să iasă la suprafață, ala încât nu te lăsa distras de alte lucruri și concentrează-te pe tine însuți. Este timpul să-ți spui mintea la contribuție, să-ți exprimi creativitatea și să-ți urmărești visele.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna Nouă îți influețează cariera, astfel că este oportunitatea ta să-ți valorifici talentele profesionale. Fii tenace, afirmă-ți poziția dominantă, indiferent dacă asta înseamnă să-ți scoți în evidență realizările ori să ceri promovarea pe care o meriți Pentru un semn de apă blând ca tine, să fii asertiv și să solciți atenție poate fi o provocare dar asta te va ajuta să strălucești.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Acestă Lună Nouă îți oferă șansa de a renunța la unele relații apropiate. Fiind unul dintre semnele care excelează în dipomație, ai întotdeauna mare grijă să nu lezezii pe alții. Dar partenerii tăi în dragoste, muncă și prietenie îți oferă aceeași considerație ? Înveți să pledezi pentru nevoile tale și să ceri, celorlalți ceea ce îți dorești. Uneori trebuie să le spui oamenilor cum să te sprijine.

×
Subiecte în articol: horoscop luna noua