x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 11 aprilie 2021, perfectă pentru atingerea obiectivelor

Luna Nouă din 11 aprilie 2021, perfectă pentru atingerea obiectivelor

de Moira Dună    |    05 Apr 2021   •   17:06
Luna Nouă din 11 aprilie 2021, perfectă pentru atingerea obiectivelor
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă din 11 aprilie 2021 este prima din această primăvară și ne impulsionează să ne urmărim obiectivele. Se petrece în semnul de foc al Berbecului, care ne împinge să devenim lideri, să avem curaj, să facem lucrurile cu pasiune, scrie bustle.com.

Și pentru că Berbecul este primul semn al zodiacului, acum este momentul prielnic să începem noi proiecte și să ne stabilim obiective personale. Este timpul să fim asertivi și să preluăm conducerea. În plus, Soarele și Luna se vor alătura planetelor Venus și Mercur, ceea ce va provoca îmbinarea rațiunii cu sentimentele. Aceste aspecte ne oferă șansa să ne stabilim scopuri concrete, care însă rezonează profund și cu emoțiile noastre. Toată lumea se va simți, astfel, mai hotărâtă și mai puternică în timpul acestei Luni Noi.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

La mulți ani ! Această Lună Nouă vine ca un alt început pentru tine, deoarece îți oferă șansa să ieși în evidență. Stabilește-ți câteva obiective, fă alegeri îndrăznețe în materie de modă sau găsește noi modalități de a spune adevărul și de a-ți exprima sentimentele. Lumea vrea să-ți vadă strălucirea autentică.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În timp ce această Lună Nouă s-ar putea manifesta prin creșterea energiei fizice pentru unele semne, pe tine s-ar putea să te epuizeze. Astfel încât, folosește acest moment pentru reflecție personală și odihnă, în loc să încerci să rezolvi tot ce se află pe lista ta de sarcini. Aceste lucruri îți vor oferi mai multă claritate asupra obiectivelor pe care le ai.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Întorci o nouă pagină în viața ta socială și te vei distra. Fii lider și planifică unele activități interesante, indiferent dacă asta înseamnă să organizezi o noapte de jocuri online cu prietenii sau să planifici o întâlnire scurtă dar fericită cu colegii. Adună-i pe cei din jurul tău și preia conducerea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este timpul să începei ceva nou în viața profesională și să-ți arăți partea asertivă. Nu te feri să urmărești noi oportunități în carieră, să te nominalizezi pentru o promovare la locul de muncă sau să le explici șefilor de ce meriți o mărire de salariu. Ești cel mai bun avocat al tău.

Leu (23 iulie - 22 august)

Această Lună Nouă te împinge spre o aventură palpitantă. Cerul este limita atunci când vine vorba de ceea ce poți realiza, așa că începe să-ți manifești viziunea, pentru că orice este posibil. Acesta este momentul potrivit pentru a te înscrie la un curs, pentru a planifica o călătorie într-un loc îndepărtat sau pentru a face ceva total neașteptat. Fii curajos și vei culege beneficiile riscurilor pe care ți le asumi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este normal să te temi de ceea ce nu poți vedea, însă această Lună Nouă îți amintește că ești suficient de puternică pentru a face față oricărui monstru care se ascunde sub pat. Este timpul să îndrăznești și să începi să-ți asumi responsablități, financiare sau spirituale. Respectă-ți promisiunile și plătește ceea ce datorezi, astfel încât să ai conștiința împăcată și să te eliberezi de problemele care te apasă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea este acum în mintea ta, însă relațiile nu sunt doar plăcute oamenilor, ci și armonia. Pune pe primul plan propriile tale nevoi, gânduri și plăceri pentru că sunt la fel de importante ca și compromisurile. Dacă cineva apropiat nu se poate descurca fără tine, s-ar putea să te gândești dacă relația respectivă funcționează cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o Lună Nouă ultra-motivantă pentru tine și te inspiră să preiei sarcinile zilnice și să devii serios cu privire la propria ta sănătate. Indiferent dacă începi ceva nou sau vrei să te ții de un program mai organizat, vei reuși să fii mai productiv.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această Lună Nouă într-un semn de foc aruncă vibrații aprinse în viața ta amoroasă. Așadar, dacă ești singur, acum este momentul să-ți găsești perechea, iar dacă ești într-o relație, vei fi mai entuziasmat și vei ieși din rutina obișnuită, făcând ceva creativ, care îți poate reaprinde pasiunea.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Nouă deschide un nou capitol în inima ta. Problemele de familie sau cele emoționale vor deveni o prioritate pentru tine, așa că lasă deoparte viața profesională. Oferă o ramură de măslin unui membru al familiei ori unei persoane dragi din trecutul tău și renunță la micile resentimente. Acum este momentul să ierți și să uiți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ideile tale inovatoare nu servesc nimănui dacă nu le exteriorizezi. Această Lună Nouă îți cere să te conectezi la ceilalți și să-ți exprimi gândurile într-un mod incitant. Fă ceva nonconformist sau, pur și simplu, petrece mai mult timp socializând cu oameni care te stimulează.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lună Nouă de acum îți sporește veniturile și îți oferă motivația de care ai nevoie pentru a progresa. Este timpul să câștigi mai bine și să te bucuri de ambundență. Nu-ți fie teamă să ceri ce ți se cuvine.

 


 

 

×
Subiecte în articol: horoscop luna noua