x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 9 iulie 2021, un nou început pentru toate zodiile

Luna Nouă din 9 iulie 2021, un nou început pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    08 Iul 2021   •   14:46
Luna Nouă din 9 iulie 2021, un nou început pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Ne aflăm în plină vară și zilele călduroase, bucuria, soarele ne fac mai optimiști și mai plini de viață. Luna Nouă din 9 iulie se întâmplă în zodia intuitivă a Racului și aduce schimbarea. Totodată, Luna este planeta dominantă a acestui semn, așa că acesta aduce magia în viața noastră,  chiar dacă nu ne dăm seama de asta acum, scrie bustle.com.

Însă tranziția este dificilă din cauza careului dintre Venus și Uranus din 8 iulie și care poate provoca surprize neplăcute în relațiile noastre. Deși ele aparțin de trecut sunt neliniștitoare. Întrucât Venus se află în Leu, aspectul conflictual cu Uranus va scoate la iveală adevăruri dure.  În plus, vom vedea o tranziție dificilă, pe măsură ce Venus armonios pătrățește Uranus perturbator și scandalos pe 8 iulie. Acest aspect conflictual ar putea provoca surprize neplăcute în relațiile noastre, care sunt prea neliniștitoare pentru a părea trecut.

Dar există și lucruri bune. Racul este aici pentru a ne oferi alinare și îngrijire și a ne inspira schimbările necesare pentru a avea succes în viitor. Luna Nouă este o invitație deschisă pentru toate zodiile de a face bilanțul relațiilor noastre profunde, a felului cum acestea ne afectează emoțional și ne încurajează să avem grijă de noi. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

luna Nouă vine să-ți reamintească ce putere ai și ești gata să faci față oricărei relații dificile pe care ți-o oferă viața. S-ar putea să ai dificultăți în a-ți debloca întreaga energe de care ai nevoie. Venus în Leu te va încuraja să rămâi ferm în când te aperi de prieteniile nesincere. Încearcă să nu exagerezi și să ștergi toate contactele din telefon. În schimb, revizuiește în liniște aceste relații.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Această Lună Nouă poate fi deosebit de dificil de gestionat. Aspectul dificil dintre Venus și Uranus te face să suferii schimbări în relațiile tale cele maii apropiate, inclusiv cea cu tine însuți. Te neliniștesc ș surprizele care bat la ușă, așa că acum este momentul să îț schimbi prioritățile și să setezi limite.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Energia Racului te inspiră să-ți exprimi recunoștința față de prietenii apropiați. Este posibil să atragi pe cineva la care nu mai sperai. Încearcă  să fii mai serios în relațiile tale și să acorzi mai multă atenție chiar ție însuți. Chiar dacă socializezi mult, este la fel de important să faci un bilanț și asupra relației cu tine.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să te simți mai emoționat în timpul Lunii Noi. Vei fi super sensibil la schimbările care vin. Este posibil să trebuiască să alegi între tine și satisfacerea dorințelor celor dragi. Îi poți ajuta pe ceilalț dar ar fi bine să începi cu tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Simți tensiune în aer ? Conflictul pare să te urmeze și acest lucru este cauzat de staționarea planetei Venus în semnul tău. Este important pentru tine să-ți modifici planuriile, mai ales cele care au un impact negativ asupra sănătății tale mintale. Îți asumi mai mult decât poți face față ? Sau poate prietenii de acum nu sunt potriviți. Există un dezechilibru în viața ta care a adus schimbări nepotrivite, indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni, parteneri de afaceri sau de tine însuți. Luna Nouă îți va arăta schimbările de care ai nevoie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)  

Luna Nouă se referă la recablarea și implementarea schimbărilor în structura ta zilnică. Va trebui astfel să încetinești și să nu mai petreci mult timp analizând detaliile conexiunilor tale personale. În loc să repeți fiecare detaliu al relațiilor tale sau să te scuzi în fața persoanelor nesincere, pleacă de acolo.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)  

Parteneriatele sunt sacre pentru tine, iar plăcerea ta pentru relații apropiate va fi favorizată în această lună. Evită evenimentele nefavorabile din cercul tău apropiat, care te-ar putea prinde pe picior grești. Ține minte că cea mai bună relație este cu tine însuți, iar Luna Nouă te ajută să ai așteptări realiste în cadrul conexiunilor viitoare. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)  

Luna Nouă Rac ar putea să te facă mai anxios și mai vulnerabil emoțiional, așa că este cel mai bine să mergi la spa. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele tale și lumea exterioară. Fii recunoscător pentru lucrurile pe care le ai și, de fiecare dată când te simți invidios, reamintește-ți cât de norocos ești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibl ca Luna Nouă să te facă mai impulsiv. Nevoia ta de spațiu și libertate îți va afecta relațiile romantice. Vrei să preiei controlul dar va trebui să fii mai colaborativ, ceea ce nu-ț place deloc.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)  

Ar putea apărea provocări atât în ​​relațiile tale, cât și viața de zi cu zi. Luna Nouă te face să te simți inconfortabil. Orice lucru care îți schimbă rutina devine pentru tine o amenințare așa că vei rezista oricăror metode neconvenționale care îți vor fi sugerate. Gândul la noi prieteni te neliniștește? Poate că relațiile tale încep să se simtă robotizate și nesincere. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Împăcarea nevoii tale de individualitate cu tendința ta de generalizare va ieși la iveală. Vei face descoperiri șocante cu privire la prietenii tăi apropiați. Cât de sincere sunt relațiile pe care le ai acum ? Poate ar fi timpul să renunți. Luna Nouă reprezintă o oportunitate de a elibera aceste tensiuni.

Pești (19 februarie - 20 martie)  

Energia Lunii Noi este supraîncărcată de trăsăturile de apă ale Racului, dar probabil că deja simți asta. Ori de câte ori este prezentă o lună de apă, ai tendința să te simți super sensibil la energia ei. Luna de apă, în tandem cu conflictul dintre Venus și Uranus, ar putea servi ca o trezire dură cu privire la modul în care te exprimi în relațiile tale. Încearcă să nu te bazezi pe ceilalți pentru a te ajuta să te echilibrezi și să nu-i epuizezi. Cel mai bine ar fi să stai singur, să-ți găsești răspunsurile de care ai nevoie și să permiți Lunii Noi să-ți stabilizeze emoțiile.

 

×
Subiecte în articol: luna noua horoscop