x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024 cu Mihai Voropchievici. Vărsătorii vor trece printr-o perioadă de reflecție și liniște

Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024 cu Mihai Voropchievici. Vărsătorii vor trece printr-o perioadă de reflecție și liniște

de Redacția Jurnalul    |    16 Iun 2024   •   00:05
Horoscop săptămânal 17-23 iunie 2024 cu Mihai Voropchievici. Vărsătorii vor trece printr-o perioadă de reflecție și liniște
Sursa foto: Captura Adevaruri ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna 17-23 iunie 2024 în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Berbecii încep o nouă activitate profesională cu succes și se bucură de realizări materiale pozitive. Săptămâna aduce energie și inițiativă.

Taur

Taurii beneficiază de o energie bine canalizată. Ambiția și dinamismul îi conduc către reușită, dominând situațiile în care se implică.

Gemeni

Gemenii intră în „viteza a șasea”, atrăgând schimbări benefice. Rapiditatea lor le aduce șanse și deplasări, cu o săptămână favorabilă în față.

Rac

Racii renasc, găsind libertate și salvare din situații dificile. Vor primi vești și se vor reîntâlni cu persoane dragi pe care nu le-au văzut de mult.

Leu

Leii strălucesc sub influența soarelui. Săptămâna le aduce fericire, succes și recunoaștere a meritelor. Vitalitatea și creativitatea lor vor fi la cote maxime.

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de fecunditate, receptivitate și dragoste pentru natură. Vor avea parte de dezvăluiri și întâlniri călduroase.

Balanță

Balanțele se bucură de echilibru și stăpânire de sine. Săptămâna aduce călătorii, inclusiv în străinătate, descoperiri pasionale și semnarea unui contract.

Scorpion

Scorpionii se confruntă cu sfârșitul unei situații, impunându-se transformarea. Acceptarea schimbării în profunzime este esențială.

Săgetător

Săgetătorii au parte de furtuni emoționale. Munca anterioară și situațiile conflictuale îi bulversează. Este necesară prudență pentru a evita rupturi violente.

Capricorn

Capricornii se pregătesc să facă o alegere importantă. Renunțarea la ezitare și reflecția atentă înainte de acțiune sunt necesare.

Vărsător

Vărsătorii vor trece printr-o săptămână de reflecție și liniște. Retragerea în compania persoanelor în vârstă și discuțiile despre amintiri aduc înțelepciune și o recompensă neașteptată.

Pești

Peștii se confruntă cu iluzii pierdute și trădări. O situație dificilă îi prinde captiv, dar răbdarea va aduce rezolvarea la finalul săptămânii, potrivit Antena 3 CNN.

×