x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop noiembrie 2021. Urmează o perioadă favorabilă pentru munca ta

Horoscop noiembrie 2021. Urmează o perioadă favorabilă pentru munca ta

de Moira Dună    |    31 Oct 2021   •   15:18
Horoscop noiembrie 2021. Urmează o perioadă favorabilă pentru munca ta
Sursa foto: Hepta

Berbec

Trebuie să fii precaut în această perioadă. Luna noiembrie este bună pentru cariera ta. Vei obține rezultatele dorite și în educație dar este nevoie să renunți la lene și la obiceiul de a amâna lucruriile. Evită să exagerezi. Prima jumătate a perioadei este favorabilă pentru dragoste și căsătorie, însă vei avea dificultăți în ultimele două săptămâni. În privința veniturilor vor fi suișuri și coborâșuri, așa că fii atent. Vei avea ușoare probleme de sănătate. 

Taur

Lucrurile se vor rezolva în privința locului de muncă și educației. Trebuie să fii atent cu banii. Cheltuiește cu grijă fiecare bănuț. Viața de familie este stresantă însă cuplurile necăsătorite o duc bine. Păstrează-ți vocea calmă și nu te lansa în certuri. Ai grijă la sănătatea ta. 

Gemeni

Norocul nu te va favoriza atât de mult pe cât te aștepți. Această perioadă este o provocare pentru tine, dar cu finanțele lucrurile sunt echilibrate. Vei întâmpina obstacole în carieră și în educație, astfel că va trebui să depui eforturi pentru a le rezolva. În dragoste există tensiuni, însă viața de familie rămâne fericită, ceea ce te ajută să rămâi pozitiv și să depășești provocările. Sănătatea este bună. 

Rac

Este o lună normală pentru cariera ta dar ai ambiții și obiective mari iar asta te va afecta serios. În familie lucrurile sunt bune. Exiistă provocări în dragoste însă pentru cei căsătoriți perioada este favorabilă. Vei avea câștiguri mai mari acum. Fii atent la sănătatea ta și a mamei tale. 

Leu

Este foarte important pentru tine să ai răbdare. Acest lucru îți va aduce succes în carieră. Vei avea succes la examene și poți chiar să pleci în străinătate pentru a-ți continua studiile. Totodată, vei fi preocupat de artă. Viața de familie este cam stresantă, ce căsătoriți trec printr-o perioadă dificilă. Sunt favorizate doar relațiile de dragoste. Vei câștiga mai mulți bani dacă depui eforturi. Și cheltuielile vor crește. Ai grijă de sănătate și mergi la medic.

Fecioară

Este o lună favorabilă pentru munca ta. Obții rezultatele pe care le dorești. Și la învățătură stai bine, vei trece cu bine examenele. Fii atent ce spui pentru că pot apărea conflicte în familie. Relațiile de iubire sunt favorizate și chiar te poți decide să te căsătorești. Și cei care au făcut deja acest pas sunt fericiți. Nu ai probleme financiare însă te îngrijorezi puțin din cauza sănătății. 

Balanță

În carieră lucrurile sunt amestecate. Uneori ai succes iar alteori vei fi dezamăgit. Examenele le treci cu bine. Nu acorzi însă atenție familiei și din această cauză te simți stresat. Dar vei petrece mult timp cu persoana iubită și te simți fericit. În căsătoriie exiistă oarecare tensiuni. Veniturile tale fluctuează. Aii grijă la sănătate pentru că vei simți multă presiune psihică.

Scorpion

În prima jumătate a lunii noiembrie vei avea unele probleme la serviciu dar apoi condițiile vor fi mai bune. Este timpul să înveți, altfel nu vei trece examenele, mai ales că ai șanse să pleci în străinătate. Viața de familie este fericiră, petreci timp plăcut alături de cei dragi. Este o perioadă romantică pentru iubiți însă cei căsătoriți se află pe un drum accidentat. Veniturile vor scădea, iar cheltuielile devin prea mari. Ai datorii care te împovărează. Situația va fi mai bună spre sfârșitul intervalului. Evită să mănânci alimente grase. 

Săgetător

La serviciu nu sunt probleme dar pot apărea probleme cu privire la studii. Fii precaut cu prietenii. Viața de familie este fericită și veștile sunt plăcute. Și pentru cei îndrăgostiți este o lună favorabilă dar unele lucruri sunt stresante. Persoanele căsătorite se înțeleg bine, se vor apropia și vor avea o relație bună. Noi surse de venit apar acum. Sănătatea este bună. 

Capricorn

Persoanele angajate au o perioadă foarte bună. Cei care studiază vor fi distrași dar trebuie să știe că au nevoe de concentrare pentru a beneficia de noi oportunități, mai ales în domeniul tehnic. Vești bune vin de la membrii familiei dar mențineți puțină distanță. Sunt susținuți de frați sau surori. Venturile cresc dar și cheltuielile. Fă sport și mâncați sănătos. 

Vărsător

Vei avea parte de suișuri și coborâșuri. Uneori vei fi favorizat de noroc pentru ca apoi să întâmpini obstacole și provocări majore. Ești interesate de studii și obții rezultate bune. Vei petrece suficient timp cu familia, motiv pentru care vor apărea mai multe conflicte. Timpul este favorabil relațiilor de dragoste. Unii pot face chiar un pas înainte și să se căsătorească. În privința veniturilor lucrurile sunt amestecate. Vei avea mici probleme de sănătate. 

Pești

Este o perioadă bună la serviciu. Poți pleca în delegații, care se vor dovedi benefice. Și în educație lucrurile stau bine deși vei avea parte de unele provocări. Ești stresat acasă dar nu reacționa impulsiv pentru că altfel agravezi situația. Va fi mai bine în a doua jumătate a lunii. Ai grijă de tatăl tău. Cuplurile îndrăgostite vor petrece timp împreună. Încercați să rezolvați orice fel de neînțelegere comuncând unul cu celălalt. Viața conjugală este bună. Ar fi bine să ignori unele lucruri. Apar noi surse de venit și noi relații de afaceri. Vor crește însă și cheltuielile. Sănătatea este bună dar pot apărea unele probleme spre sfârșitul perioadei. Mănâncă echilibrat și fă sport. 

×
Subiecte în articol: noiembrie horoscop horoscop noiembrie