x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP SĂGETĂTOR 2016

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2016

28 Dec 2015   •   21:10
HOROSCOP SĂGETĂTOR 2016
Sănătate
Saturn în Casa personalității vă va face să fiți mai disciplinat și răbdător și este recomandabil să folosiți aceste calități pentru îngrijirea personală. Astrologii vă sfătuiesc să vă odihniți și să vă păstrați timp pentru acele activități care vă fac cu adevărat plăcere. Pentru a vă menține în formă, tonifiați-vă musculatura cu ajutorul sesiunilor de sprint.


Carieră
Mergi pe drumul tău! Jupiter îți va aduce progres, recunoașterea superiorilor și, probabil, o promovare. În 2016 vei avea oportunitatea să călătorești în străinatate atât în interes de serviciu, cât și pentru diverse cursuri, training-uri, activități care vor servi la formarea ta profesională.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, 2016 este un an norocos. Pregătiți-vă să faceți o impresie bună la primul interviu, va fi foarte importantă.


Dragoste
Uranus va continua să favorizeze situațiile imprevizibile în plan sentimental. Nu vă veți plictisi deloc anul următor și chiar dacă planurile în ceea ce privește relația cu partenerul nu vor funcționa întotdeauna, lucrurile vor ieși bine. Dacă sunteți singur, s-ar putea să trăiți o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană excentrică, care nu se supune normelor sociale.
 

×