x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cărți de tarot. Horoscop săptămânal, 1 - 7 iulie 2024, pentru fiecare zodie

Cărți de tarot. Horoscop săptămânal, 1 - 7 iulie 2024, pentru fiecare zodie

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   18:00
Cărți de tarot. Horoscop săptămânal, 1 - 7 iulie 2024, pentru fiecare zodie

Trei cuvinte pot rezuma energia acestei săptămâni, 1 - 7 iulie 2024 pentru toate semnele zodiacale - blândețe, căutare, conducere.

Înainte de a ne uita la horoscopul săptămânal de tarot cu o singură carte pentru fiecare zodiel, iată mesajele generale de tarot pentru toată lumea.

Avem săbii pe masă, ceea ce ne amintește că toate lucrurile bune vin la cei care le doresc. Dacă crezi că nu meriți ceva, vei sabota în mod activ orice noroc sau oportunități. Fii conștient de vorbirea de sine negativă. Există idei abundente și inspiraționale care te așteaptă în lume.

Toată lumea are răni emoționale adânci, în timp ce încearcă să-și distragă atenția cu activități de tot felul și să rămână ocupați. Așa că fă ceea ce pare contraintuitiv (deși este cu adevărat doar un obicei prost) - ia o pauză și respiră.

Încărcă-ți bateriile. Petrece timp de calitate cu cei dragi. Ocupă-te de artă doar pentru distracție sau vizionează un film care te face să vrei să vorbești despre el. Rezultatele asupra stării tale emoționale vor fi extraordinare.

Berbec
Cartea de tarot a săptămânii: Două pentacule

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Pești

În următoarele câteva zile va trebui să scoți cutia cu instrumente și să jonglezi cu o varietate de situații și provocări. Dacă ai încredere în tine și nu lași gândurile negative să prolifereze, vei avea succes și vei fi mândru de ceea ce ai realizat. Odihnește-te după ce ai terminat. 

Taur

Cartea de tarot a săptămânii: 8 pentacule

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Taur

Ești copilul preferat divin săptămâna aceasta. Vei avea parte de o varietate de lucruri în diferite situații; vorbește despre nivelul tău de competențe și despre timpul pe care l-ai dedicat perfecționării meșteșugului tău. Indiferent de domeniu  – chiar dacă este un hobby sau un talent pe care majoritatea oamenilor nu îl cunosc – vei primi laudele și respectul care vin din dăruire și consecvență.

Gemeni
Cartea de tarot a săptămânii: Cinci de cupă

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Berbec

Săptămâna aceasta este emoționantă pentru tine. Te îndeamnă să te întorci înăuntrul tău și să găsești modalități de a curăța ceea ce te încurcă. Dacă ai rămas tăcut în timp ce țipi înăuntru, trebuie să te onorezi suficient pentru a vorbi. Dacă situația este plină de pericole, și aceasta trebuie abordată într-un fel sau altul.

Rac
Cartea de tarot a săptămânii: Șase de cupă

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leul

Ve avea parte de sărbători nesfârșite cu cei dragi! Aștepți cu nerăbdare momente distractive, jocuri grozave și câteva glume care vor apărea din când în când, mai târziu în cursul anului. Cei mai buni prieteni ai tăi fac parte din acest cerc, la fel de mult ca familia ta.

Leu
Cartea de tarot a săptămânii: 7 pentacule

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leu

Săptămâna ta va fi aproape ca de obicei, chiar și cu evenimente de sărbătoare într-o zi sau două. Nu e un lucru rău. Bucură-te de liniște și stabilitate, deocamdată, pentru că lucrurile se vor precipita pentru tine în câteva luni, mai ales după septembrie. Diligența ta va da roade.Răsfață-te cu o felie de plăcintă.

Fecioară
Cartea de tarot a săptămânii: 9 pentacule

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leu

Ai pus bazele potrivite și ai lucrat la lucrurile potrivite. Te bucuri deja de roadele acelei munci grele. Urmează mai multe în viitorul apropiat. Acesta este echivalentul creșterii și hrănirii unui copac și a primirii fructelor de la el timp de zeci de ani mai târziu.

Balanță
Cartea de tarot a săptămânii: Regina baghetelor

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Berbec

Ești atât de strălucitoare încât nimeni nu poate concura cu tine. În plus, vei crea noua normalitate cu acțiunile pe care le întreprinzi și cu tendințele pe care le stabilești.

Scorpion
Cartea de tarot a săptămânii: Moartea

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leu

Există o profeție pentru viața ta, așa cum demonstrează cartea de tarot. Moartea este aici pentru a-ți spune că ești mai puternic decât îți poți imagina vreodată. Aparentele exterioare sunt fluide și pot fi schimbate, dar nimeni nu-ți poate fura oțelul din oase. Intuiția ta te va ghida.

Săgetător
Cartea de tarot a săptămânii: Lumea

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leu

Pregătește-te să experimentezi tot ce este mai bun. De la noi prieteni la noi oportunități, de la noi colaborări la noi cântece, noi culturi de explorat, la noi locuri în care să fii, îți alegi aventura și îți trăiești viața la maxim. Nu lăsa această fereastră să se închidă fără să îmbrățișezi bucuria. Dacă participi la un festival de muzică în acest weekend, fiecare mesaj de mai sus se va accentua și mai mult. 

Capricorn

Cartea de tarot a săptămânii: Forța

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Leu

Preferi să-ți ascunzi latura moale pentru că știi cum este lumea reală. unoaște-ți prioritățile și raționamentul din spatele deciziilor tale. Acest lucru îți va permite să știi ce sfat să accepți și care este doar o idee care aruncată în cale. La urma urmei, ceilalți cred întotdeauna că ești făcut din piatră, dar asta pentru că steagurile lor roșii s-au asigurat că nu îi vei invita în cele mai calde și vesele locuri vreodată.

Vărsător
Cartea de tarot a săptămânii: Două săbii

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: Pești

Deși s-ar putea să nu fie cea mai bună carte, încearcă să ai încredere în gândirea ta deoarece toate provocările care îți apar în cale vor avea o soluție simplă... dacă ești dispus să o accepți. Trebuie să ai încredere în instinctele tale și să nu permiți curiozității să te prindă în capcană, mai ales când interacționezi cu străini. Poate fi și un apel pentru a recunoaște că ai prieteni falși în cercul tău sau membri ai familiei care te-ar înjunghia pe spate. Analizează-ți sentimente pentru a obține mai multă claritate și alege ce ți se potrivește, notează yourtango.com.

Pești
Cartea de tarot a săptămânii: 5 săbii

Cel mai compatibil semn zodiacal al săptămânii: 

Dacă te lupți să renunți la tendințele plăcute oamenilor, ești încurajat să fii brutal în privința limitelor tale. Numai că nu vei fi de fapt brutal, dar vei simți așa pentru că nu ai experiență să spui nu și să nu cedezi. Dacă ceilalți te numesc egoist, amintește-ți adevărul și ignoră minciuna. Cartea evidențiază prezența unui mincinos sau a unui grup de suflete răzbunătoare în vecinătatea ta care se pozează ca prieteni deocamdată, dar își vor arăta culorile în curând. Ce vei face acum?

 

×
Subiecte în articol: horoscop tarot zodii