x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 8 - 14 august 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 8 - 14 august 2022

07 Aug 2022   •   09:59
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 8 - 14 august 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Săptămâna 8 - 14 august 2022 vine cu provocări, suișuri și coborâșuri, însă se pare că există o deschidere pentru niște vești grozave în ceea ce privește dragostea. Dacă urmează o săptămână grozavă pentru dragoste, există șanse mari să nu ne surprindă nimic.

Din fericire, săptămâna aceasta ne oferă suficientă rezervă cosmică pentru a ne permite în sfârșit să experimentăm dragostea pentru care am muncit atât de mult în a o atinge.

Ajutoarele noastre de astăzi vin sub forma tranzitului Lunii în pătrat cu Neptun, Luna în trigon cu Mercur, Luna în pătrat cu Jupiter, o Lună Plină în Vărsător, Venus în Leu și Luna în cele din urmă odihnindu-se bine în Pești până la sfârșitul săptămânii.

Aceste tranzituri înseamnă liniște sufletească și o capacitate de relaxare în ceea ce privește dragostea. Ne vom lăsa deoparte gândurile negre în această săptămână și, făcând acest lucru, vom face spațiu în inimile noastre pentru ca dragostea să înflorească.

Vom vedea, de asemenea, luarea unor decizii rapide și înțelepte pe tema banilor și a îmbunătățirii financiare. Mulți dintre noi vor folosi vibe-ul bun al săptămânii pentru dragoste; vom investi în ceea ce va fi important pentru noi pe viitor.

Deciziile financiare luate în această săptămână ar trebui luate în cunoștință de cauză; țineti cont de sfatul experților în acest domeniu și amintiți-vă că anumite recompense apar la pachet cu un risc riricat. Una peste alta, ar trebui să trăim o săptămână excelentă.

Vin vești bune pentru Taur, Scorpion și Pești – cele trei semne zodiacale cu previziuni săptămânale grozave, 8 – 14 august 2022.

1. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Te vei baza pe bunul simț în această săptămână, deoarece acesta este singurul lucru care îți este ușor disponibil. Vei lua decizii rapide care necesită înțelepciune și vei beneficia foarte mult de pe urma acestor alegeri. Nu poți deveni mai bun la serviciu, ai nevoie de o pauză.

Ești respectat pentru contribuțiile tale, așa că atunci când vei cere o pauză, vei primi ceea ce ai nevoie.

De asemenea, ești bine susținut de un partener iubitor care îți face cunoscute intențiile pentru o viață lungă împreună în această săptămână.

Ai trecut peste multe obstacole cu această persoană și ai ajuns să ai încredere deplină în anumite persoane. În timp ce săptămâna aceasta nu ai așa multe motive de bucurie, te vei simți încrezător în ceea ce ești și stăpăn pe situațiile în care te afli în prezent. Cu siguranță, cuvântul tău cheie în această săptămână este încredere.

2. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta îți vei da seama când să acționezi și când să te abții. În viața ta amoroasă, acest lucru va fi important, deoarece nu vrei să strici ceva ce a fost pus în mișcare. Tu și persoana cu care ești v-ați angajat într-un anumit stil de viață.

Deși asta ți-a adus bucurie, nu vrei să începi să-l pui la îndoială, deoarece asta ar putea aduce partenerului tău sentimente nedorite de îndoială.

În timp ce exprimarea de sine este importantă în fiecare relație, la fel este și discreția. Înveți să respecți granițele celorlalți, iar în relațiile tale acest lucru funcționează ca prin farmec. Tu și o persoană apropiată ție veți deveni și mai apropiați în această săptămână, deschizând ușile către un viitor și mai optimist împreună.

3. Pești (19 februarie - 20 martie)

Te simți pregătit pentru a acționa în această săptămână, vei purcede pe baza acestui sentiment de încredere și claritate. Deciziile care necesită atenția ta deplină nu numai că le vei lua cu usurință, ci vor fi luate în mod corespunzător și cu înțelepciune.

În dragoste, vei descoperi că tu și partenerul tău veți discuta despre visuri, speranțe și planuri pentru viitor. Simți că tu și partenerul tău sunteți un duo puternic, de neoprit.

Împreună veți lua o decizie financiară care poate ajunge să fie unul dintre cele mai bune lucruri pe care le veți face vreodată împreună. Faptul că aveți încredere unul în celălalt este cheia relației voastre, iar săptămâna aceasta promite să fie una fantastică.

 

×
Subiecte în articol: horoscop