x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Universul transmite un mesaj important pe 20 iunie 2024 acestor patru zodii

Universul transmite un mesaj important pe 20 iunie 2024 acestor patru zodii

de Andreea Tiron    |    20 Iun 2024   •   16:45
Universul transmite un mesaj important pe 20 iunie 2024 acestor patru zodii

Când universul vorbește, este timpul să asculți.

Pe 20 iunie începe solstițiul de vară, iar odată cu părăsirea Soarelui din Gemeni, începem și sezonul Racului. Odată cu Soarele în Rac și vara care acum începe oficial, putem descoperi că suntem și mai receptivi la ceea ce are de spus universul. Pentru patru semne zodiacale, asta este crucial. 

20 iunie aprinde un foc în noi și ne va face să înțelegem că trebuie să creăm ceva de la care să avem așteptări.

Universul transmite un mesaj important pe 20 iunie 2024 acestor patru semne zodiacale:

1. Berbec

DECIDE. Acesta este mesajul important al zilei pentru Berbec. Va fi foarte evident că luarea acestei decizii importante depinde de tine și numai de tine. Deși s-ar putea să se simtă ca o presiune foarte mare, ai înțeles că ai amânat prea mult timp.

Solstițiul de vară a început. Pe 20 iunie, îți vei da seama că timpul chiar nu așteaptă pe nimeni. Deci, dacă ai evitat această decizie, este timpul să acționezi în temeiul ei.

Fără alte scuze. Ridică-te acum și fă acea schimbare!

2. Rac

MERGI ÎNAINTE. Este timpul să depășești ceea ce te-ai ținut atât de mult pe loc încât ai început să te identifici cu această situație. Este 20 iunie. Solstițiul de vară este aici. Trebuie să înțelegi ideea că această lume se învârte repede. Este posibil să fi început să te consideri „prea timid” sau poate „nu suficient” pentru anumite tipuri de acceptare. Ei bine, asta e doar o pierdere de timp. Deoarece ești fantastic așa cum ești, timid sau nu, trebuie să te implici. Trebuie să-ți depășești teama de respingere, știind că universul are un plan pentru tine. Cu siguranță implică dragoste, pasiune, prietenie, distracție, petreceri, creativitate și muncă. Nu te abține. Depășește dorința de a rămâne acasă. Depășește sentimentul că ai puțin de oferit.

3. Leu

 

STRĂLUCEȘTE. Oh, da, e rândul tău. 20 iunie îți aduce Solstițiul de vară, iar aceasta este intrarea ta, debutul tău într-o lume a iubirii, fericirii și bucuriei.

Trebuie să intri în contact cu acea personalitate strălucitoare a ta. Este posibil să fi dat înapoi în ultimele luni ca reacție la ceva ce nu ai putut controla. Rămâi în centrul atenției. Nu e ca și cum ai fi altceva decât o forță a pozitivității, așa că ieși în față și revendică-ți spațiul. Universul îți spune să fii tu însuți și să faci ceea ce faci cel mai bine, să nu ratezi momentul. După încheierea acestei zile, vei ști că treaba ta este să împărtășești dragostea, să arăți încredere și să-ți trăiești viața arătându-le altora că ești o persoană bună, demnă de cunoaștere.

4. Pești

COMUNICĂ. În această primă zi a solstițiului de vară, vei vedea că ți-ai refuzat ceva și că ar putea fi timpul să lași garda jos.

Dacă vei înțelege cât de important este să-ți transmiți mesajele, vei topi zidurile pe care tu însuți le-ai ridicat și, pe măsură ce vezi că apărările tale slăbesc, vei observa că ești mai puțin stresat. Sentimentul de pace nu este doar ceva ce ți-ai refuzat, dar odată ce vei începe să trăiești cu el, vei realiza că este cheia pentru o viață liniștită.

 

×
Subiecte în articol: univers mesaj solstitiu horoscop zodii