x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Vrei să te desparți de partener? Vezi ce zodie este. S-ar putea să nu fie atât de ușor

Vrei să te desparți de partener? Vezi ce zodie este. S-ar putea să nu fie atât de ușor

de Andreea Tiron    |    16 Iul 2024   •   00:20
Vrei să te desparți de partener? Vezi ce zodie este. S-ar putea să nu fie atât de ușor
Sursa foto: Hepta

Potrivit astrologilor, anumite zodii au tendința de a se despărți mai greu de parteneri datorită naturii lor emoționale și a modului în care abordează relațiile.

Iată câteva zodii cunoscute pentru dificultatea lor de a se despărți de parteneri:

  1. Taur (21 aprilie - 21 mai): Taurii sunt cunoscuți pentru loialitatea lor și pentru atașamentul profund față de parteneri. Ei apreciază stabilitatea și securitatea în relații și tind să rămână devotați, chiar și atunci când lucrurile devin dificile.

  2. Rac (21 iunie - 22 iulie): Răcii sunt extrem de emoționali și protectivi față de cei dragi. Ei investesc mult în relații și pot avea dificultăți în a renunța la ele, deoarece se tem de durerea despărțirii și de singurătate.

  3. Leu (23 iulie - 22 august): Leii iubesc intens și sunt loiali partenerilor lor. Ei pot fi reticenți în a se despărți, deoarece relațiile lor sunt adesea parte integrantă a identității lor și a modului în care sunt percepuți de ceilalți.

  4. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Balanțele caută armonie și echilibru în relații și tind să evite conflictele și despărțirile dureroase. Balanțele pot rămâne în relații mai mult timp decât ar fi sănătos, încercând să repare lucrurile.

  5. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii au sentimente intense și sunt extrem de dedicați partenerilor lor. Ei pot avea dificultăți în a renunța la o relație, deoarece trăiesc emoțiile la o intensitate mare și pot simți că despărțirea este o trădare.

  6. Pești (19 februarie - 20 martie): Peștii sunt visători și romantici, iar despărțirile pot fi deosebit de dureroase pentru ei. Ei se agață de relații datorită naturii lor empatice și a dorinței de a ajuta și de a iubi necondiționat.

Aceste zodii tind să se despartă mai greu de parteneri, dar este important de menționat că fiecare individ este unic și influențat de mai mulți factori astrologici și de circumstanțele personale

×