x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum își exprimă furia fiecare zodie

Cum își exprimă furia fiecare zodie

de Moira Dună    |    08 Apr 2024   •   09:30
Cum își exprimă furia fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Fiecare semn zodiacal are propriul fel de a-și exprima emoțiile atunci când este supărat.

Berbec

Berbecii au o dispoziție de foc. Atunci când sunt supărați, ei vor sta drepți și încrezători. Însă pot deveni agresivi și vocali, încercând frecvent să se confrunte cu cauza furiei lor.

Taur

Taurii sunt calmi și ușor agitați. Le poate fi distrusă tenacitatea și pot deveni extrem de nervoși dacă sunt împinși la zid.  Chiar dacă ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a se calma, odată ce s-au enervat, nu uită sau iartă prea ușor. 

Gemeni

Gemenii sunt renumiți pentru flexibilitatea și inteligența lor. Ei apelează adesea la umor pentru a-și ascunde emoțiile atunci când supărați. Ar putea, de asemenea, să se certe sau să intre în discuții vehemente pentru a-și comunica furia. 

Rac

Racii sunt foarte emoționali și sensibili. Se pot retrage în carapace și prezintă un comportament pasiv agresiv atunci când sunt agitați. Ei ar putea ascunde resentimente și au nevoie de consolare, precum și de asistență emoțională pentru a se ocupa de emoțiile lor.

Leu

Leii sunt cunoscuți ca fiind dornici să se afle în centrul atenției. Pot fi teatrali sau chiar dramatici când sunt supărați și le-au fost rănite sentimentele. De asemenea, ei pot fi vehemenți și pasionali în accesele lor de furie dar pot să ierte ușor și să meargă mai departe. 

Fecioară

Fecioarele sunt tăcute și analitice.Ele își pot internaliza sentimentele sau devin agitate când sunt supărate. Ar putea părăsi scena pentru a face față emoțiilor și au nevoie de timp pentru a se calma.

Balanță

Armonia și echilibrul sunt importante pentru Balanțe. Pot deveni evazive sau indecise când sunt agitate, încercând să mențină pacea cu orice riscuri. Le poate fi greu să discute cu alții deoarece preferă să își mențină emoțiile sub control.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți ca având sentimente puternice și fiind pasionali. Ei se pot izola atunci când sunt supărați, în efortul de a nu provoca pagube prea mari. Au nevoie de mai mult tim să depășească resentimentele și încearcă să dea o replică potrivită persoanellor care i-au rănit. 

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și aventuroși. Pot fi onești și direcți cu sentimentele lor ori pot să nu vorbească deloc. Încearcă să se separe de sursa conflictului, alegând să fugă ori să se ferească de confruntare.

Capricorn

Capricornii sunt ordonați și reținuți emoțional. Pot deveni distanți ori reci când sunt supărați, dorind să-ți țină emoțiile sub control. Ei încearcă să-și păstreze calmul și să gândească pragmatic. 

Vărsător

Vărsătorii sunt renumiți pentru independența și personalitatea lor unică. Cînd sunt supărați pot deveni reci eomoționali și deconectați. De asemenea, își canalizează supărările în cauze sociale. 

Pești

Peștii sunt empatici și grijulii. Ei se pot retrage când sunt supărați, internalizându-și emoțiile și evitând conflictul. Pot avea nevoie de sprijin emoțional pentru a face față mâniei lor într-un mod constructiv, notează timesoftindia.com.

×
Subiecte în articol: zodii furie