x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile incompatibile în dragoste sau prietenie

Zodiile incompatibile în dragoste sau prietenie

de Moira Dună    |    28 Feb 2024   •   09:15
Zodiile incompatibile în dragoste sau prietenie
Sursa foto: Hepta

Ți-ai făcut un nou prieten sau o nouă iubire a intrat în viața ta. La începutul oricărei relații, există o perioadă de lună de miere, mai ales când ești îndrăgostit. La început, nu vă săturați unul de celălalt, dar atunci când realitatea de zi cu zi se instalează, vin incompatibilitățile și problemele.

Când aceste semne astrologice ale Soarelui se îndrăgostesc, este puțin probabil să aibă suficiente în comun pentru a rămâne împreună pe termen lung. Din punct de vedere astrologic, pot exista conexiuni mai compatibile între celelalte planete care îi vor ține împreună, dar fiecare va trebui totuși să fie înțelegător și tolerant cu diferitele nevoi, comportamente și interese ale partenerului său,și să fie dispus să fie tolerant cu celălalt în anumite situații.

Berbec și Fecioară

Berbecii sunt războinici și întâmpină direct provocările vieții. Relațiile lor sunt adesea crude și dezordonate deoarece au nevoie de lupte psihologice sau de competiție fizică. Fecioarele sunt pacifiste și perfectioniste, și urasc orice lucru grosolan sau dezordonat.

Taur și Balanță
Taurii nu doresc altceva decât o viață liniștită, sigură și stabilă, împărtășită cu un partener de viață. Balanțele sunt sociale iar vieților sunt legate de interacțiunea cu ceilalți. O Balanță are nevoie de suișurile, coborâșurile, provocările și capcanele relațiilor pentru a netezi ridurile.

Gemeni și Scorpion
Gemenii sunt ușori, fericiți și lipsiți de griji. Sunt extrovertiți vorbăreți care trec la suprafața vieții și caută contactul - sexual și de altă natură - cu o varietate de oameni fascinanti. Gemenii sunte distanți emoțional și detestă dramele. Scorpionii sunt tăcuți, introspectivi, intenși și au nevoie de intimitate emoțională profundă în dragoste.

Rac și Săgetător
Racii trebuie să se simtă în siguranță. Ei își doresc o casă tradițională și o familie în care există intimitate, grijă reciprocă profundă și un schimb sensibil de sentimente. Săgetătorii vor libertate. Nu sunt în casă și familie și sunt puțin lipsiți de nuanțele emoționale subtile ale schimburilor interpersonale.

Leu și Capricorn 

Leii sunt pasionali, intenși și dramatici. Pentru un Leu, să se îndrăgostească, să se gândească la dragoste, să facă dragoste și, mai ales, să fie iubit este primordial în viață. Să se îndrăgostească este ușor pentru un Leu, iar să rămână îndrăgostit este posibil dacă continuă să primească laudele, atenția și admirația partenerului. Pe de altă parte, Capricornii sunt pragmatici, stoici și reticenți când vine vorba de exprimarea verbală a emoțiilor și sentimentelor lor.

Fecioară și Vărsător
Fecioarele au o anumită inocență copilărească și o tendință de modă veche când vine vorba de dragost. Au simțul iubirii ideale, perfecte și sunt rareori mulțumiți. Un Vărsător este orice altceva decât de modă veche când vine vorba de dragoste. Chiar și într-o relație stabilă, ei preferă „tu ai viața ta, eu o am pe a mea, și avem viața noastră împreună”.

Balanță si Pești
Balanța și Peștii sunt romantici dar extrem de diferiți. O Balanță este obiectivă, comunicativă și are nevoie de interacțiuni sociale continue. Peștii sunt sensibili la dispozițiile și emoțiile celorlalți, se simt inconfortabil cu străinii și au nevoie de spațiu și timp în singurătate.

Scorpion și Berbec
Un Scorpion este precaut și vrea să fie persoana dominantă într-o relație, în timp ce un Berbecul este nerăbdător și vrea să dețină controlul asupra propriei vieți. Un Scorpion are nevoie de intimitate și apropiere într-o relație, și nu uită niciodată lucrurile dure care i se fac. Berbecul are puțin interes pentru intimitate, se înfurie ușor și este neglijent cu cuvintele și acțiunile sale.

Săgetător și Taur
Un Săgetător iubește viața și oamenii, și este în permanență în mișcare. Trăiește viața ca pe o aventură distractivă și nu vede niciun rost să se lege de obligațiile unei cămin sau familie. Un Taur ia viața și oamenii în doze mici. Preferă să stea pe spate, să miroasă florile și să privească iarbacum  crește.

Capricorn și Gemeni
Un Capricorn este modest, liniștit, de încredere și preocupat să aibă o carieră, o familie și o viață de acasă de succes. Ei planifică, stabilesc obiective, urmează regulile și continuă să avanseze constant. Gemenii nu vor angajamente, trăiesc rapid și sunt impulsivi, inteligenti, gălăgioși și cocheți.

Vărsător și Rac
Vărsătorii sunt deschiși și nervoși. Sunt orientați spre viitor și netradiționali, obiectivi și lipsiți de sentimente. Racii sunt emoționali și tandri, tradiționali și sentimentali.

Pești si Leu
Peștii excelează în a oferi atât plăcere, cât și dragoste, dar preferă să nu trăiască viața în lumina reflectoarelor. Sunt introvertiți timizi - tăcuți, rezervați, pasivi, profund grijulii, foarte emoționali. Viața îi copleșește adesea și, atunci când se întâmplă, se retrag în lumile lor interioare. Leul excelează și în a dărui dragoste; totuși, le place să fie văzuți și vor să fie mereu în centrul atenției.

Prietenii între aceste semne
Prieteniile dintre aceste combinații de semne solare nu vor fi la fel de complicate precum relațiile romantice. Aceste cupluri pot fi prieteni grozavi deoarece prieteniile nu necesită aceeași cantitate de angajament și timp împreună, și nici nu sunt la fel de intime din punct de vedere fizic sau emoțional. Este mult mai ușor să iei o pauză, să te îndepărtezi pentru un timp, când lucrurile devin tensionate, și apoi să reiei prietenia cândva în viitor.

Astrologia cuplurilor 
Aceste cupluri ciudate de află la 150° unul de celălalt (cinci semne zodiacale). Ei sunt în ceea ce se numește o inconjuncție. Există aspecte rele și bune în astrologie, iar o inconjuncție este un aspect problematic care duce la o deconectare generală, fără o modalitate adecvată de a reduce decalajul.

Cu toate acestea, există mai mult decât semne solare de luat în considerare în compatibilitatea relațiilor. Așadar, dacă tu și partenerul tău aveți Soarele în acest aspect problematic, acceptați, adaptați-vă și încurajați-vă - nu este sărutul morții pentru relația voastră și aveți multe de învățat unul de la celălalt, potrivit msn.com.

×
Subiecte în articol: zodii incompatibil dragoste prietenie