x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile care își întâlnesc dragostea adevărată pe 25 august

Zodiile care își întâlnesc dragostea adevărată pe 25 august

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   14:20
Zodiile care își întâlnesc dragostea adevărată pe 25 august
Sursa foto: Hepta

Zodiile care își găsesc dragostea adevărată pe 25 august 2024 vor doar iubire în viața lor. Acestea nu mai acceptă niciun compromis, atunci când vine vorba despre iubire.

Cu toate că, de cele mai multe ori, Luna opusă lui Venus e considerat un semn negativ, se pare că lucrurile nu stau mereu așa. Urmează o perioadă magică pentru trei zodii.

Ei sunt nativii care știu cu adevărat ce vor de la viață și care nu mai acceptă deloc ceea ce nu este pe placul lor. Zodiile de mai jos trebuie doar să fie pregătite să primească cu brațele deschise ceea ce li se oferă.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai văzut destule în viața ta până acum pentru a ști că iubirea este doar un cuvânt și că oamenii spun acest cuvânt atât de neglijent. Tu ești însă de altă părere. Nimic altceva nu va trece testul timpului decât iubirea. Dragostea nu este pentru tine un cuvânt pe care îl poate folosi oricine.

Pe data de 25 august ajungi să folosești acel cuvânt în contextul care are cel mai mult sens pentru tine, deoarece realizezi cine este singura ta iubire adevărată. Știi în ce te bagi și vrei cu toată inima ta să intri în asta.

Îți găsești dragostea adevărată în această zi. Nu ai ajuns aici pentru că așa a fost să fie. Tu vrei să ți se spună „Te iubesc” doar dacă este real.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dragostea adevărată pe care ți-ai dorit-o întotdeauna este chiar aici, chiar acum și în fața ta. Persoana cu care ești într-o relație în acest moment este persoana pe care o vrei până la final și singura persoană care a descoperit adevăratele tale sentimente.

Ești sută la sută în contact cu ceea ce nu vrei, cu ceea ce nu poți iubi și cu ceea ce nu accepți în viața ta.

Ceea ce îți dorești însă acum este persoana cu care ești. Aceasta este dragostea ta adevărată, persoana ta cea mai de încredere. Aceasta este persoana lângă care vrei să îmbătrânești. Povestea ta de dragoste este ceva unic pe care nu o vezi cu nimeni altcineva. Dragostea adevărată este evidentă pentru tine, te sfătuiește YourTango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Poate că nu știi asta, dar persoana cu care ai fost într-o relație este persoana potrivită pentru tine, în ciuda neînțelegerilor care par să apară în mod regulat între voi. Ceea ce ai ajuns să înțelegi este că nimeni nu este perfect și e normal să fie așa.

Dacă vrei să atingi perfecțiunea, vei ajunge singură și nu vei lăsa pe nimeni să-ți umple acest gol. De cele mai multe ori, idealurile de perfecțiune îi face pe oameni să se retragă. Ai avut momentul tău, dar ai învățat că indiferent de ceea ce faci, există întotdeauna acea persoană imperfectă care stă lângă tine, iubindu-te, indiferent de ceea ce faci.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: dragoste zodii horoscop 25 august iubire