x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Bitdefender s-a dus la Las Vegas cu un produs fabricat la Satu Mare

Bitdefender s-a dus la Las Vegas cu un produs fabricat la Satu Mare

09 Ian 2018   •   14:40
Bitdefender s-a dus la Las Vegas cu un produs fabricat la Satu Mare

Producătorul român de software Bitdefender prezintă la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas a doua generaţie a dispozitivului de securitate Bitdefender Box, a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

 

Noua versiune a dispozitivului produs la Satu Mare este destinată protejării tuturor gadget-urilor inteligente conectate la internet. Astfel, Bitdefender Box este capabil să se interconecteze cu asistenţii din locuinţe inteligente, precum Google Home şi Amazon Echo, şi le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de ameninţări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară.

Dispozitivul va încorpora, totodată, soluţiile de asistenţă parentală, care le permit părinţilor să asigure siguranţa online a copiilor. Bitdefender Box oferă un sistem avansat de protecţie a datelor, bazat pe analiză în timp real a traficului de internet, şi pe mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra ameninţărilor periculoase şi blochează încercările atacatorilor de a invada viaţa personală.

Noul Bitdefender Box a fost prezentat în premieră anul trecut la CES în Las Vegas. La începutul lunii noiembrie 2017, dispozitivul a primit premiul Honori CES Innovation Award în categoria "Cybersecurity". Bitdefender este prima companie din lume care a lansat, în 2015, un dispozitiv de securitate ce anticipa tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.

Consumer Electronics Show are loc în perioada 9 - 12 ianuarie 2018 la Las Vegas, fiind cel mai mare salon de tehnologie din lume destinat marelui public, organizatorii mizând în acest an pe 170.000 de vizitatori şi aproximativ 4.000 de expozanţi veniţi din 150 de ţări.

×
Subiecte în articol: bitdefender ces las vegas satu mare box