x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Cât rezistă un smartphone unei mașini de găurit. VIDEO

Cât rezistă un smartphone unei mașini de găurit. VIDEO

30 Sep 2015   •   14:44
Cât rezistă un smartphone unei mașini de găurit. VIDEO

În principiu, când au apărut primele teste de rezistenţă în format video pe internet, acelea incorporau scenarii nefericite, dar posibile, prin care puteau trece gadgeturile voastre, scrie playtech.ro.

Pentru că nu este absurd să vă scăpaţi telefonul din mână, v-aţi fi bucurat să vedeţi online ce se întâmplă în cazul în care iPhone-ul vostru ajunge pe ciment din greşeală. Astfel, ştiaţi dacă trebuie să fiţi mai relaxaţi când vă utilizaţi noul vostru smartphone sau dacă este foarte important să vă achiziţionaţi o husă înainte să ieşiţi cu telefonul din magazin.

Din păcate, a apus de mult timp vremea clipurilor descrise mai sus. Acum vedem telefoane împuşcate cu o mitralieră, scufundate în azot lichid sau bătute cu un ciocan. Ce nu am văzut însă până acum, probabil pentru că nu am căutat suficient, este un smartphone ce se străduieşte în mod inutil să facă faţă burghiului ataşat unei maşini de găurit. În cazul în care aveaţi aceeaşi curiozitate, răspunsul la întrebare îl veţi vedea în clipul de mai sus.

Mai multe, pe playtech.ro.





×
Subiecte în articol: smartphone mașină de găurit