x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Cum să încarci smartphone-ul mai rapid. SFATURILE EXPERŢILOR

Cum să încarci smartphone-ul mai rapid. SFATURILE EXPERŢILOR

15 Iul 2014   •   13:46
Cum să încarci smartphone-ul mai rapid. SFATURILE EXPERŢILOR

Oricine are un smartphone ştie cât de repede se consumă bateria atunci când îţi verifici e-mailul, cauţi cele mai noi ştiri, asculţi muzică sau foloseşti GPS-ul. Din fericire, există câteva metode prin care bateriile telefoanelor pot fi încărcate mai rapid, scrie playtech.ro.

Soluția este să dați telefonul pe Mod Avion, să dați luminozitatea la minimum și să lăsați telefonul să se încarce așa. Astfel, el nu va mai consuma nimic suplimentar în timp ce este alimentat și poate fi dus la 100% mai rapid decât ar fi în mod normal.

Alt sfat pentru cei care-și încarcă telefonul este unul foarte evident. Folosiți o priză, nu calculatorul. Dacă folosiți calculatorul, aveți grijă ce folosiți. Nu toate laptopurile au putere mare și alimentarea de la ele se poate face foarte greu.

De asemenea, nu încărcați o tabletă de la un laptop, pentru că are bateria mai mare și va dura câteva ore bune alimentarea. Cablul USB e bun dacă aveți timp să-l țineți toată ziua pe birou, dar pentru rapiditate, priza e sfântă.

De asemenea, o mufă USB 3.0 e mai bună și un încărcător de tabletă, față de un încărcător obișnuit de telefon. Aveți grijă să nu băgați prea mult curent în telefon, unele au avut probleme și nu veți primi garanția înapoi dacă faceți asta.

×