x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Ai Android? 5 trucuri pentru viteză şi durabilitate

Ai Android? 5 trucuri pentru viteză şi durabilitate

17 Aug 2015   •   09:16
Ai Android? 5 trucuri pentru viteză şi durabilitate
Există multă putere în dispozitivul dreptunghiular cu ecran tactil pe care îl cari după tine zi de zi. Ai mulţi GB de RAM, baterie cu mii de mAh, dar uneori experienţa nu face faţă potenţialului hardware.

Din păcate, de multe ori lucrurile se înrăutăţesc, iar aplicaţiile devin "tocător" de resurse, dacă le putem spune aşa, iar totul duce la descărcarea bateriei, care reprezintă cu adevărat o problemă, precizează cei de la Noobz.ro . Totuşi, aceasta poate fi rezolvată în câţiva paşi simpli.

Verifică update-urile
Care update-uri? Toate update-urile. Dacă nu ai update-uri automate activate în Play Store sau nu te conectezi la Wi-Fi prea des, ar trebui să verifici toate update-urile aplicaţiilor.

Este posibil ca unele aplicaţii să aibă un update nefavorabil, care face ravagii în background. Atunci când optezi pentru o versiunea mai nouă, ai putea rezolva problemele în doar câteva minute.

Ar trebui, de asemenea, să verifici sistemul de update-uri în About phone - Settings. Probabil vei primi o notificare atunci când update-urile sunt gata, dar nu toate fac acest lucru. Dacă este un update disponibil pentru dispozitivul tău, asigură-te că l-ai instalat.

Poţi găsi poveşti îngrozitoare despre update-urile OS dacă arunci o privire pe Internet, dar ar fi bine să iei în calcul faptul că atunci când ţii cont de problemele de securitate şi le rezolvi, performanţele vor deveni din ce în ce mai bune.
 
Vezi mai multe trucuri pentru viteză şi durabilitate pe Noobz.ro . 

×
Subiecte în articol: Android