x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Cel mai mare site de torrente a fost INCHIS definitiv. Administratorul a fost RETINUT

Cel mai mare site de torrente a fost INCHIS definitiv. Administratorul a fost RETINUT

21 Iul 2016   •   13:42
Cel mai mare site de torrente a fost INCHIS definitiv. Administratorul a fost RETINUT

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost închis definitiv, după ce autoritățile l-au arestat pe cel bănuit că este administratorul site-ului.

Departamentul de Justiție al SUA a închis mai multe domenii asociate cu Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate site-uri pirat din lume, și l-au reținut pe ucraineanul Artem Valuin (30 de ani), bănuit ca fiind administratorul site-ului. Acesta este acuzat de încălcarea copywright-ului și spălare de bani. Artem Valuin a fost arestat miercuri în Polonia, iar americanii cer estrădarea sa în SUA, scrie Variety.

Site-ul Kickass Torrents a fost lansat în anul 2008, iar de atunci și până în prezent a permis utilizatorilor să descarce în mod ilegal filme, seriale, jocuri video, muzică și alte fișiere media, prejuduciul fiind estimat la un milion de euro. Kickass Torrents era vizitat lunar de peste 50 de milioane de utilizatori unici.

Sursa Libertatea

×
Subiecte în articol: Kickass Torrents site torente