x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Laborator de teste Link-ul secret de pe Facebook care îţi arată istoricul relaţiei de dragoste

Link-ul secret de pe Facebook care îţi arată istoricul relaţiei de dragoste

17 Apr 2016   •   18:39
Link-ul secret de pe Facebook care îţi arată istoricul relaţiei de dragoste

În ultimele luni, Facebook ne-a surprins cu o serie de îmbunătăţiri, care mai de care mai utile. Am primit Facebook Reacţii, avem posibilitatea să transmitem LIVE pe Facebook chiar dacă nu suntem vedete şi relaţia dintre persoane fizice şi companii va deveni tot mai personală.

Totuşi, puţină lume ştie că, Facebook are o pagină specială în care stochează informaţii cu privire la relaţia pe care o ai cu partenerul de viaţă, dar şi cu orice alt prieten de pe Facebook.

Multora dintre noi ne apare aproape zilnic în feed o fotografie care ne aminteşte de ceea ce făceam la aceeaşi dată în urmă cu unul sau mai mulţi ani de zile, dar ce nu ştiam este că, avem acces la toate aceste imagini şi statusuri distribuite de-a lungul timpului, dar toate sunt stocate pentru fiecare relaţie pe care o ai pe Facebook cu cineva.

Spre exemplu, accesând link-ul secret al Facebook, în funcţie de utilizatorul tastat, primeşti imagini şi informaţii pe care le-ai împărtăşit doar cu persoana respectivă.

Dacă vrei să vezi istoricul poveştii de dragoste sau istoricul poveştii pe care ai trăit-o cu o anumită persoană de pe Facebook, acesta este link-ul secret pe care trebui să îl tastezi.

×
Subiecte în articol: facebook