x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Schimbări uriașe pe WhatsApp. Iată noutățile pentru utilizatori

Schimbări uriașe pe WhatsApp. Iată noutățile pentru utilizatori

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   10:30
Schimbări uriașe pe WhatsApp. Iată noutățile pentru utilizatori
Sursa foto: Hepta

WhatsApp aduce un val de inovații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor de Android.

Printre cele mai recente funcții se numără previzualizarea mesajelor fixate în partea superioară. O actualizare prezentă în versiunea beta 2.24.11.12 a aplicației permite utilizatorilor să vizualizeze o miniatură a fișierului media atașat la mesajul fixat. Practic, se pot vizualiza mesajele fixate fără a fi nevoie de deschiderea conversației. Anterior, era nevoie de selectarea manuală a mesajul fixat pentru a vedea conținutul acestuia.

WhatsApp a anunțat și alte funcții noi care generează un mare interes în cadrul comunității, potrivit tecnoandroid.it.

Printre acestea se numără posibilitatea de a crea evenimente direct în cadrul grupurilor. Inițial, posibilitatea fusese rezervată celor care aparțin unei comunități. Această actualizare este însoțită, de asemenea, de introducerea răspunsurilor la anunțurile de grup.

Alte caracteristici testate în versiunea beta includ posibilitatea de a reacționa rapid la conținutul conversațiilor prin intermediul emoji.

Pe lângă inovațiile menționate, WhatsApp a dezvăluit că lucrează la alte opțiuni pentru utilizatori care ar putea fi introduse în viitor. Printre acestea se numără gestionarea canalelor direct de pe dispozitivele conectate și stickere animate noi, menite să îmbogățească și mai mult conversațiile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: whatsApp schimbari noutati