x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Acvariul Churaumi din Okinawa

Acvariul Churaumi din Okinawa

24 Ian 2009   •   00:00

Considerat una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume, Acvariul Churaumi din Okinawa (click aici pentru link în limba engleză)este situat în Peninsula Motobu şi face parte dintr-un parc uriaş şi impresionant – Ocean Expo Park (click aici pentru link în limba engleză).



"Aici puteţi găsi câte ceva pentru fiecare”, spune naratorul filmuleţului pe care vi-l oferim pe această pagină. Şi, pe bună dreptate, aşa cum se poate vedea şi în înregistrare, din parcul de lângă Okinawa nu lipsesc "construcţii” florale care iau forma unor vieţuitoare subacvatice, nici grădinile viu colorate, nici plajele cu o sumedenie de corali. Vizitatorii se pot delecta parcurgând aleile dintr-un sătuc tradiţional japonez, unde pot fi admirate case din mai toate colţurile Japoniei.
Turiştii vin şi revin aici atraşi ca un magnet de acvariul parcului, al doilea ca mărime din lume (după cel din oraşul american Atlanta), unde trăiesc mii de peşti şi mamifere subacvatice în peste 30 de milioane de litri de apă. La Acvariul Churaumi pot fi admiraţi uriaşii rechini-balenă şi câteva pisici de mare. Dar acestea nu sunt însă singurele atracţii. Intraţi pe link-urile oferite de noi şi delectaţi-vă cu una dintre cele mai frumoase şi mai impresionante spectacole ale naturii.

×
Subiecte în articol: bilet la muzeu