x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Freddie Mercury îşi bîntuie fanii

Freddie Mercury îşi bîntuie fanii

de Radu Popa    |    22 Mai 2008   •   00:00

Uneori, artiştii celebri revin de pe lumea cealaltă pentru a-şi “vizita” fanii

Inconfundabilul Freddie Mercury, solistul vocal al legendarei trupe Queen, decedat la vîrsta de numai 45 de ani în urma unei boli in­curabile, s-a întors din mormînt pentru a-şi ajuta fanii şi prietenii să depăşească momentele grele ale vieţii. Melinda Richmond, una dintre admiratoarele sale înfocate, susţine că idolul său a sfătuit-o să contacteze un medium pentru a-i demonstra că “revenise” special pentru ea. Activînd în domeniul medical, Richomond a fost iniţial destul de sceptică, refuzînd să creadă că Mercury se “întorse­se” doar pentru ea. Deşi se confrunta cu un sentiment de teamă şi ruşine, Melinda a acceptat să întîlnească o femeie care putea comunica cu spiritele. Aceasta i-a confirmat faptul că exista o legătură între ea şi Freddie. Melinda crede că această “conexiune spirituală” dintre ea şi Mercury se transmite de la o reîncarnare la alta. Ea a realizat că l-a cunoscut pe Freddie într-una din vieţile anterioare şi de atunci acesta o “vizitează” în mod regulat. Apariţiile lui nu se produc la solicitările femeii, ci în mod aleatoriu, se pare, în funcţie de dorinţa lui de a-şi face simţită “prezenţa”. Paradoxal însă, “apariţiile” lui Mercury coincid cu momentele de cumpănă din viaţa lui Richmond, cînd ea trebuie să ia decizii importante.


TRADIŢIE. Strămoşii lui Freddie, originari din Persia, au plecat în India în secolul al VII-lea, deoarece practicau zoroas­trismul şi nu doreau să se convertească la islam. Mercury a fost îngropat după un ritual zoroastrist, deşi religia respectivă era rareori practicată de membrii fa­miliei sale.


 

News

Fantoma lui Ledger. Fosta iubită a actorului Heath Ledger, decedat recent, susţine că e bîntuită de stafia lui. Actriţa Michelle Williams a mărturisit prietenilor săi că Ledger, care a murit accidental la vîrsta de 28 de ani în urma unei supradoze de drog în luna ianuarie a acestui an, a “vizitat-o” pînă acum de două ori. Heath şi-a făcut simţită “prezenţa” sub forma unor “siluete întunecate” apărute brusc în apropierea lui Michelle. Prima dată, Williams s-a trezit într-o noapte după ce a auzit piesele de mobilier “deplasîndu-se” prin camere, deşi era singură acasă. În cadrul celei de a doua “întîlniri”, Ledger şi-a cerut iertarare iubitei că nu o mai poate ajuta s- o crească împreună pe fiica lor, Matilda, în vîrstă de 2 ani. Michelle, în vîrstă de 27 de ani, susţine că “vizitele” lui Heath au ajutat-o să depăşească mai uşor momentul despărţirii de acesta.


ECOGRAFIE CU IISUS. Monet Sledge, o tînără gravidă din Lorain, Ohio, a solicitat ca medicii să-i facă o ecografie pentru a vedea dezvolta­rea fetusului. Privind însă ecranul monitorului, viitoarea mămică a constatat surprinsă că imaginea redată de acesta nu prezenta un făt în timpul vieţii intrauterine, ci... o siluetă ce semăna izbitor cu imaginea lui Iisus răstignit pe cruce. Şi sora lui Monet, Tequoia, care se aştepta să vadă părţile anatomice ale viitorului bebeluş, a văzut aceeaşi imagine ca şi Sledge. Prietenii lui Monet susţin că strania întîmplare e un semn bun şi copilul va fi binecuvîntat. De ase­menea, medicii susţin că fătul e perfect sănătos şi naşterea copilului se va produce la 12 august 2008.

×
Subiecte în articol: mercury mistere ştiinţă