x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 5 producători chinezi de smartphone-uri care vor surprinde în 2016

5 producători chinezi de smartphone-uri care vor surprinde în 2016

08 Ian 2016   •   16:13
5 producători chinezi de smartphone-uri care vor surprinde în 2016

În China există numeroase companii producătoare de telefoane mobilă, totuși nu multe au potențial. www.gizchina.com a realizat o listă a celor mai promițători manufacturieri chinezi, a căror inovații trebuie urmărite în 2016.

LeTV
LeTV este o companie care s-a lansat în 2015, dar care a luat piața prin surprindere. Cu siguranță, anul acesta vor fi la înălțimea așteptărilor, dat fiind faptul că au anunțat că vor realiza primul telefon cu procesor Snapdragon 820. Rămâne de văzut dacă expansiunea lor va cuprinde Statele Unite, India și Europa.

Xiaomi
Xiaomi atrage interesul dintr-un alt motiv. Dacă în 2014 au fost pe val, anul anterior a înregistrat o scădere a vânzărilor, renunțând să prezinte cifrele de afaceri.
Următoarea lansări importante ale companiei ar fi smarphone-urile Mi5, Mi Note 2 și, probabil, un laptop. Rămâne de văzut dacă Xiaomi va recuceri piața sau va cădea în uitare în 2016.

Coolpad
Coolpad este un nume prezent pe piața chineză de mulți ani. Totuși, telefoanele lansate de Xiaomi, Huawei și celelalte companii i-au trimis într-un con de umbră. În 2015, Coolpad a atras atenția asupra dorinței de a redeveni un jucător important, fiind prezenți atât în China, cât și în India. După câte se pare, compania are planuri mari pentru 2016.

Nubia
Chinezii de la Nubia și-a făcut cunoscută intenția de a se lansa în plan global, principalele lor ținte fiind piețele din UK, Spania, Germania, Franța, Tailanda și Malaezia. Nubia a primit finanțare de la Sunig și, cu siguranță, vor deveni foarte activi în următoarele 12 luni.
Nubia a avut succes cu două device-uri, My Prague și Z9 și se așteaptă ca Z11 să dispună de procesor Snapdragon 820. Dacă lucrurile merg conform planului, 2016 va fi anul lor.

Elephone
Elephone intrigă pentru că face toate lucrurile greșit, dar continuă să crească și să rămână în atenția publicului. În 2015, producătorul de smartphone-uri a lansat camere foto sport și țigări electronice și au anunțat o nouă gamă, P9000.
Rămâne de văzut dacă în 2016 vor continua în aceeași manieră sau vor inova.
 

×