x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţii premium, gratuit, pentru clienţii BlackBerry

Aplicaţii premium, gratuit, pentru clienţii BlackBerry

de Alexandru Radescu    |    18 Oct 2011   •   17:50

Compania canadiana RIM incearca sa-si impace clientii furiosi, dupa cele trei zile de defectiuni tehnice globale (10-12 octombrie), in care terminalele BlackBerry nu au putut fi folosite pentru sms sau navigare pe net.

Oficialii RIM au anuntat ca vor oferi gratuit abonatilor sai o selectie de aplicatii premium in valoare totala de peste 100 dolari, in semn de “apreciere pentru rabdarea de care au dat dovada pe perioada recentei intreruperi a serviciilor sale'. Aplicatiile vor fi puse la dispozitia clientilor in saptamanile urmatoare pe BlackBerry App World si vor fi disponibile pana la 31 decembrie 2011.

Selectiile disponibile in decursul acestei perioade vor include urmatoarele aplicatii: SIMS 3, Bejeweled, N.O.V.A., Texas Hold’em Poker 2, Bubble Bash 2, Photo Editor Ultimate, DriveSafe.ly Pro, iSpeech Translator Pro, Drive Safe.ly Enterprise, Nobex Radio Premium, Shazam Encore, Vlingo Plus: Virtual Assistant.

De asemenea, clientilor companiei RIM le va fi oferita o luna de suport tehnic gratuit.

Printre utilizatorii de BlackBerry afectati au fost si cei ai retelelor de telefonie mobila din Romania. Potrivit unui comunicat al Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania “RIM a anuntat ca sistemul de rezerva nu a functionat corespunzator in momentul aparitiei defectiunii (…) Utilizatorii serviciilor de mesagerie si browsing BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, India, Brazilia, Chile si Argentina sunt afectati din cauza unor probleme la sistemul central de operare al companiei RIM'.

×