x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aveţi o întrebare? CIA vă răspunde

Aveţi o întrebare? CIA vă răspunde

09 Iul 2014   •   12:16
 Aveţi o întrebare? CIA vă răspunde

Reţelele de socializare au milioane de utilizatori în toată lumea, printre care şi Agenţia Centrală de Informaţii a SUA. Pentru a trezi interesul utilizatorilor Twitter, CIA s-a avântat serios în lumea reţelelor de socializare, fiind deosebit de activă pe Twitter, prin glume şi postări haioase, invitaţii la sediul agenţiei pentru un 'selfied sau discuţii despre rapperul Tupac Shakur. 

Una dintre cele mai recente postări pe contul agenţiei oferă răspunsuri la cele mai interesante cinci întrebări adresate CIA de alţi utilizatori de Twitter.

Un utilizator a întrebat dacă CIA ştie unde se află rapperul Tupac Shakur. Răspunsul primit a reuşit să fie vag, făcând abstracţie de faptul că rapper-ul este mort din 1996: 'Nu, nu ştim unde se află Tupac Shakur'.

CIA, oficial pe Facebook şi Twitter

Celebra actriţă Ellen DeGeneres, gazda 'The Ellen Show', a intrat de asemenea în această conversaţie întrebând dacă cei de la CIA au urmărit ultima sa emisiune. Răspunsul primit a fost negativ, dar vedeta de televiziune a fost invitată la sediul CIA pentru un 'selfie'. 

Un utilizator a întrebat dacă agenţia a folosit avionul strategic de recunoaştere 'SR 71 Blackbird' în timpul misiunilor, însă cei de la CIA au replicat că aparatul produs special pentru ei de Lockheed Corporation, 'A-12 Oxcart', zbura la o altitudine mai mare şi era mai rapid decât SR 71 Blackbird. A-12 Oxcart a fost folosit în perioada 1963-1968. 

Un alt utilizator pus pe glume s-a plâns că şi-a uitat o parolă şi a rugat CIA să i-o trimită printr-un mesaj privat. 'Ne pare rău dar nu cunoaştem parola dumneavoastră, aşa că nu puteam să v-o trimitem', a venit răspunsul CIA.

De altfel singurul răspuns pozitiv oferit de CIA este cel referitor la angajările de personal. 'Da, facem angajări', conform tweet-ului însoţit de un link către pagina agenţiei dedicată oportunităţilor de carieră. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: cia twitter retele de socializare