x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Bani electronici / Norocul si proiectele IT

Bani electronici / Norocul si proiectele IT

15 Iun 2006   •   00:00
Bani electronici / Norocul si proiectele IT

Foarte putini manageri isi asuma deplina responsabilitate pentru proiectele IT. Cand un plan IT inovativ este bine sustinut si dezvoltat, echipa manageriala trebuie sa puna totul in joc. Factorii decizionali s-ar simti cu siguranta mult mai bine, daca ar putea reduce investitia, minimiza riscul si economisi bani. Cu toate acestea, marii manageri trebuie sa constientizeze cand e momentul sa riste tot, pentru a avea rezultate remarcabile. Jumatatile de masura nu conduc intotdeauna la un esec. Pe de alta parte, investitiile modeste nu vor deveni niciodata realizari deosebite sau succese celebrate. In lumea afacerilor, investitorii si managerii nu sunt incantati de vorbe in vant si de idei care nu ajung la maturitate. Detinatorii de risc si investitorii sunt cuceriti prin reusite deosebite si triumf.

Asumati-va riscul si puneti totul in joc cand vreti proiecte IT de succes. Acele riscuri inevitabile care vor deveni provocari pot fi intotdeauna controlate prin tehnici manageriale eficiente, politica interna a companiei si programe IT puternice. Norocul este o resursa incontrolabila si inselatoare.

Angajatii pot avea o atitudine pozitiva si furnizorii de servicii pot sa-si asume intreaga responsabilitate, dar norocul se poate schimba intr-o buna zi. Norocul nu poate fi controlat. Oricat ar vrea unii manageri sa creada, norocul nu este un factor de productie.

Camere video cu tehnologie 3CCD


Cu totii ne dorim ca imaginile captate cu ajutorul camerelor video sa fie cat mai naturale si pline de detalii. Pana acum, acest lucru era posibil numai cu ajutorul camerelor video profesionale, prohibitive din punct de vedere al pretului pentru consumatorul obisnuit. Panasonic a reusit sa aduca tehnologia profesionala mult mai aproape de utilizatori prin includerea sistemului special cu 3 senzori CCD in gama de camere video compacte. Panasonic a optat pentru aceasta tehnologie, deoarece CCD-ul unei camere video joaca un rol cheie in calitatea imaginii. In cazul acestui sistem avansat, lumina incidenta este descompusa in cele 3 componente primare de culoare (rosu, verde si albastru), iar fiecare semnal este colectat de unul dintre cele 3 CCD-uri. Deoarece fiecare semnal este procesat de un CCD distinct, nu exista pierderi si reproducerea culorilor este mult mai precisa.

Ecrane gigant la Cupa Mondiala


Daca ajungeti la Cupa Mondiala fara bilet, nu disperati. Meciurile pot fi urmarite si in strada, pe ecrane cu suprafata de 60 de metri patrati, instalate de Toshiba in apropierea fiecarui stadion ce gazduieste meciurile acestei editii. Sunetul poate fi ascultat direct din tribune.
Daca aveti de gand sa vedeti finala instalati confortabil in fotoliul din sufragerie, puteti prinde atmosfera Olympiastadion din Berlin pe un LCD TV Toshiba 32WL56, un model cu sapte premii internationale la activ.
In caz ca nu stiati, a 18-a editie a Cupei Mondiale se desfasoara in Germania si tine pana la 9 iulie. Participa echipe din 32 de tari, iar meciurile se desfasoara in 12 orase. Ca partener oficial IT, Toshiba sprijina si Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale cu peste 2.000 notebooke-uri.

×