x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cea mai nouă funcție pe Instagram. Ce este Al Studio

Cea mai nouă funcție pe Instagram. Ce este Al Studio

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2024   •   19:00
Cea mai nouă funcție pe Instagram. Ce este Al Studio
Sursa foto: Hepta

Meta a lansat o nouă funcție pe Instagram. Al Studio permite acum crearea și distribuirea de personaje Al fără a fi nevoie de abilități tehnice.

Platforma a lansată inițial pentru utilizatorii din SUA și este disponibilă prin intermediul aplicației web sau Instagram. Aceștia vor putea folosi profilurile AI pentru a vorbi cu fanii lor.

Reprezentanții Meta au anunțat că utilizatorii Instagram din SUA pot începe cu AI Studio fie prin intermediul site-ului web, fie prin începerea unui nou „AI chat” direct în Instagram.„Creatorii îşi pot personaliza AI-ul pe baza unor aspecte, precum propriul conţinut din cadrul reţelei, subiecte de discuţie care trebuie evitate sau link-uri pe care doresc să le trimită”.

Pe lângă crearea de avatare AI, numele și personalitatea acestora pot fi modificate pentru a le transforma într-o „adevărată extensie a dumneavoastră”, explică Meta, potrivit theverge.com.

Funcții noi în Instagram Stories

În luna mai 2024, Instagram a lansat noi autocolante în Instagram Stories, astfel încât utilizatorii să poată lansa tendințe muzicale, să își creeze propriile autocolante personalizate din fotografii sau videoclipuri.
Au fost adăugate autocolantele Add Yours Music, Frames, Reveal și Cutouts.

Combinând distracția funcției Adaugă și autocolantul cu muzică, autocolantul Adaugă-ți muzica îți permite să împărtășești o melodie care se potrivește cu starea ta de spirit iar urmăritorii tăi pot adăuga și ei muzica lor.

Autocolantul Frames transformă orice fotografie într-o imprimare instantanee, notează spynews.ro.

×
Subiecte în articol: al studio instagram