x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cea mai subţire? X8 Fusion, tableta românească de 6,8mm

Cea mai subţire? X8 Fusion, tableta românească de 6,8mm

de Alexandru Radescu    |    22 Ian 2014   •   19:00
 Cea mai subţire? X8 Fusion, tableta românească de 6,8mm

Compania românească Evolio a lansat azi tableta X8 Fusion, considerată cea mai subţire de pe piaţa locală: 6,8mm şi 300 de grame.

Noua tableta Evolio, cu ecran de 7.8 inci (20cm, rezoluţie 1024x768) este convertibilă, putând fi folosită şi ca un mini-laptop, prin intermediul unei tastaturi de aluminiu. Cu pachetul cu tastatură, preţul pentru X8 Fusion este de 750 lei.

Procesorul tabletei este un quad-core Rockchip RK3188T, la o frecvenţă de 1,4 GHz, cu o memorie RAM de 1GB şi stocare internă de 8GB, la care se adaugă şi slot-ul MicroSD (max. 32GB). Evident, X8 Fusion se bazează pe SO Android, v 4.2

Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta şi datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, alături de suitele antivirus/antimalware . De asemenea, suita Norton Mobile Security permite blocarea, ştergerea datelor de pe ea sau declanşarea unei alarme prin internet.

Evolio X8 mai are preinstalate şi aplicaţii de conţinut precum PresaOnline şi Seenow, cu acces gratuit timp de o lună la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate şi emisiuni TV.

Tableta oferă conectivitate WiFI, nu şi 3G (dar suportă modem 3G) şi nu este echipată cu platformă GPS. Bateria este de 3900mAh, ceea ce promite de o durată de activitate destul de mare, iar camera foto principală este de 2MP.

X8 Fusion, fără tastatură, are un preţ de 650 lei.

 

 

×