x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Comunicaţii business: Office complet

Comunicaţii business: Office complet

de Alexandru Radescu    |    05 Sep 2012   •   15:08

Vodafone Romania a lansat azi trei abonamente pentru clientii IMM-uri, care includ servicii de voce fixa si mobila, Internet fix si mobil si fax la preturi cuprinse intre 29 si 59 de euro/luna (fara TVA).

Grupate sub denumirea Vodafone Office Complet, noile abonamente includ apeluri nelimitate catre toate retelele fixe nationale, de pe toate numerele din grup (fixe si mobile), minute catre retelele mobile de pe toate SIM-urile de voce mobila ale companiei (500, 750 si 1.500 minute) si apeluri nelimitate in cadrul grupului de voce fixa si mobila.

De asemenea, abonamentele includ o linie de voce fixa cu apeluri nelimitate in retelele nationale fixe si internationale (catre retele fixe din Europa si catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si Israel), 1.000 de minute nationale mobile, Internet fix cu trafic nelimitat, alaturi de un router wireless.

Pachetul Vodafone Office Complet mai include serviciul Fax2Email, serviciul de transfer gratuit al apelurilor intre angajati (Call Transfer) si telefonul fix Dect Panasonic, care permite optiunea transfer al apelurilor.

Fax2Email presupune asocierea unui numar de fax cu orice cont de mesagerie electronica (e-mail) astfel incat trimiterea dsi primirea de faxuri sa se realizeze direct pe adresa de mail.

Serviciul Call Transfer faciliteaza preluarea apelurilor externe de catre telefonul fix si redirectionarea acestora catre oricare din telefoanele fixe sau mobile, incluse in grup.

De la 1 decembrie, pretul abonamentelor va fi intre 39 si 79 de euro, fara TVA.

×