x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Convorbiri gratuite si internet cu acces nelimitat

Convorbiri gratuite si internet cu acces nelimitat

19 Oct 2006   •   00:00
Convorbiri gratuite si internet cu acces nelimitat

TRIPLE PLAY
UPC-Astral a lansat noua oferta Triple Play pentru clientii de televiziune care aleg, in plus, serviciile de telefonie si internet de mare viteza.
TRIPLE PLAY
UPC-Astral a lansat noua oferta Triple Play pentru clientii de televiziune care aleg, in plus, serviciile de telefonie si internet de mare viteza.

SUTE DE MINUTE GRATUITE. Cu noua oferta UPC-Astral, clientii de telefonie pot vorbi gratuit si nelimitat in reteaua companiei in orice interval orar. Compania propune trei tipuri de abonamente de telefonie, Standard, Plus si Ultra. Pachetul Standard (9 RON) este disponibil clientilor UPC-Astral de televiziune si internet, iar Pachetele Plus (18 RON) si Ultra (32 RON) sunt disponibile clientilor UPC-Astral de televiziune prin cablu. Clientii care achizitioneaza pachetele Plus si Ultra primesc 400 de minute, respectiv 600 de minute lunar pentru convorbiri gratuite in alte retele nationale fixe. Fiecare nou client de telefonie primeste un telefon cadou din partea companiei.

INTERNET CU ACCES NELIMITAT. Pentru clientii care aleg serviciile de internet, UPC-Astral propune trei tipuri de abonamente, cu acces nelimitat: Standard, cu viteza de download de 512 kbps, la un tarif lunar de 45 RON, Plus, cu viteza de download de 1.024 kbps, la un tarif lunar de 70 RON, si Ultra, cu viteza de download de 1.536 kbps, la un tarif lunar de 95 RON. Clientii care se aboneaza la abonamentele Plus si Ultra pana la 31 decembrie primesc o reducere de 20% din pretul abonamentului pentru primele sase luni de contract.

UPC-Astral le ofera noilor clienti de telefonie si de Internet gratuitate la abonament in luna instalarii, instalare gratuita si modemul gratuit in custodie pe toata perioada contractului. Durata de instalare pentru aceste servicii este de maximum cinci zile lucratoare. UPC Romania este lider pe piata serviciilor de comunicatii prin cablu. Retelele UPC Romania deservesc in acest moment peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 de orase. De cand a intrat in Romania in 1992, UPC a investit peste 500 de milioane USD si a devenit cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global Inc.

"Noua oferta Triple Play aduce in prim-plan un produs de telefonie complet schimbat, despre care credem ca va avea un impact puternic pe piata prin posibilitatile de comunicare pe care le ofera"
Andreea Ionescu
Marketing Communications Manager in cadrul UPC-Astral

×
Subiecte în articol: internet upc-astral