x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Duelurile operatorilor în exclusivităţi la smartphone-uri

Duelurile operatorilor în exclusivităţi la smartphone-uri

de Alexandru Radescu    |    08 Aug 2013   •   15:06
 Duelurile operatorilor în exclusivităţi la smartphone-uri
Sursa foto: Galaxy S4 zoom

Dacă Vodafone anunţa recent exclusivitatea smartphone-ului cu cel mai mare ecran de pe piaţă (Samsung Galaxy Mega – 6,3 inci), astăzi e rândul celor de la Orange să vină cu un model tot din gama “phablet”: Ascend Mate (6,1 inci/15,5cm).

Produs de gigantul chinez Huawei, smartphone-ul Mate se bazează pe sistemul de operare Android Jelly Bean, fiind susţinut şi de un procesor Quad-Core de 1,5 GHz. Camera foto este de 8 MP şi filmează full HD (1080p, cu 30 cadre pe secundă).

In ceea ce priveşte conectivitatea, Ascend Mate funcţionează în reţea HSDPA 42Mbps, asigurând şi Wi-Fi (inclusiv ca hot spot).

Smartphone-ul poate fi achiziţionat exclusiv online la preţul de 49 euro (TVA inclus) alături de abonamentul recomandat Panteră 39 pentru un contract pe 24 de luni.

De asemenea, exclusiv în magazinul online al operatorului Orange, noul Galaxy S4 zoom de la Samsung. Primul smartphone cu zoom x10, la un senzor CMOS de 16MP (şi stabilizator optic de imagine). Preţul recomandat este de 99 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39.

 

 

 

 

×