x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ești în căutarea unui telefon nou? Află acum de ce e indicat să mai amâni puțin achiziția

Ești în căutarea unui telefon nou? Află acum de ce e indicat să mai amâni puțin achiziția

10 Sep 2024   •   10:15

Când vine vorba de achiziționarea unui telefon, oamenii pot fi împărțiți în mai multe categorii. Pe de-o parte, unele persoane folosesc dispozitivul pe care îl dețin până în ultima clipă. Aceștia cumpără un telefon nou atunci când cel vechi chiar nu mai funcționează.

Pe de altă parte, sunt oameni care își doresc sau au nevoie de telefoane performante și eficiente. De aceea, aceștia își schimbă dispozitivul mai des. De asemenea, achizițiile pe care le fac sunt bazate pe o cercetare mai amănunțită a pieței.

Răbdarea te va ajuta să alegi telefonul perfect

Este indicat ca mereu când urmează să faci o achiziție să nu te grăbești. Uneori cumpărăturile făcute în grabă nu îți vor aduce beneficiile pe care le căutai, mai ales dacă este vorba de produse scumpe. Un telefon este o achiziție pe care vrei să o faci informat. Dacă acest dispozitiv îți este util atât în viața personală, cât și în cea profesională, atunci trebuie să alegi un model care să se ridice la nivelul așteptărilor și să fie cu adevărat de ajutor. De aceea, o alegere bună este să aștepți lansarea noului iPhone 16 din luna septembrie din acest an. Pe altex.ro vei putea găsi noul model, dar și accesorii folositoare pentru dispozitivele de la Apple. De asemenea, pe site vei putea beneficia de metode avantajoase de plată. Motivele pentru care un Iphone 16 este o alegere potrivită sunt diverse, iar mai jos vei găsi câteva care cu siguranță te vor convinge.

1.   Apple Intelligence

Probabil că ai observat faptul că inteligența artificială devine tot mai prezentă în viețile noastre. Cei de la Apple au luat în calcul acest aspect și au adus îmbunătățiri în ceea ce privește această funcție. Noul model de Iphone îți va pune la dispoziție noi facilități și funcții oferite de îmbunătățirile aduse sistemului IOS 18.

2.   Îmbunătățirea bateriei

Atunci când îți alegi un telefon trebuie să ții cont de mai multe aspecte printre care și durata de viață a bateriei. Este normal totuși ca un telefon performant să consume pe măsură. De aceea, noul iPhone aduce câteva schimbări și în acest aspect. Bateria este mai mare, iar încărcarea mai rapidă decât la modelele precedente.

3.     Ecran mai mare

Chiar dacă nu pare un detaliu atât de important, dimensiunea ecranului influențează calitatea de care te bucuri atunci când folosești telefonul. Este clar că un ecran mai mare oferă atât o vizibilitate, cât și o claritate mult mai bună.

4.   Design

Îmbunătățirile și schimbările vor fi vizibile și în ceea ce privește design-ul noului telefon. Modificările au avut în vedere și butoanele de pe marginea telefonului. În acest sens, va exista un Action Button care va îndeplini mai multe funcții precum pornirea lanternei, a camerei, activarea sau dezactivarea modului silențios, deschiderea unor scurtături, dar și altele. De asemenea, va exista un buton suplimentar, Capture Button care va ușura procesul de fotografiere sau filmare.

Prin urmare, amânarea cu câteva zile a momentului achiziționării unui telefon îți va permite să iei în calcul cumpărarea noului iPhone 16 și să te bucuri de cele mai noi tehnologii de la Apple. 

 

×