x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook vrea propriul serviciu de muzică (presă)

Facebook vrea propriul serviciu de muzică (presă)

de Marina Constantinoiu    |    01 Sep 2011   •   09:48

Facebook urmeaza sa propuna utilizatorilor sai sa asculte muzica, printr-o asociere cu serviciile de muzica online Edio, MOG si Spotify, anunta miercuri blogul Mashable, specializat in retele sociale, citatUtilizatorii vor putea sa asculte muzica pe site-ul facebook.com, care va servi ca platforma pentru mai multe servicii muzicale online, a precizat Mashable, citand surse apropiate Facebook.

"Nu avem nicio noutate de anuntat", a spus un purtator de cuvant al Facebook, contactat de AFP. "Majoritatea celor mai importante servicii de muzica online sunt integrate in Facebook si suntem permanent in discutii cu partenerii nostri pentru a imbunatati" aceste produse, a mai spus purtatorul de cuvant. Pentru moment, site-ul propune aplicatii ce permit postarea online a cantecelor.

Potrivit informatiilor din presa internationala, Facebook va anunta lansarea platformei sale muzicale in timpul conferintei anuale a grupului, "f8", dedicata dezvoltatorilor si care are loc la sfarsitul lunii septembrie.

Facebook este cea mai populara retea de socializare online din lume, cu un numar de utilizatori estimat la circa 750 de milioane, iar unii specialisti plaseaza valoarea de piata a companiei la 100 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: online facebook serviciu muzical f8 mashable