x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget GPS-uri Evolio, pe platformă iGo

GPS-uri Evolio, pe platformă iGo

de Alexandru Radescu    |    22 Sep 2011   •   13:31
GPS-uri Evolio, pe platformă iGo

Compania romaneasca Evolio a semnat un contract de colaborare cu Nav N Go (NNG), producatoare a softului de navigatie iGo.

Cele doua companii lanseaza si Hi-Speed 4 si Hi-Speed 5, GPS-uri cu ecran de 4, respectiv 5 incii, bazate pe softul de navigatie iGo Primo. Platforma hardware a dispozitivelor Hi-Speed este bazata pe procesorul Centrality Atlas V, Dual-Core, de 533 Mhz, fiind completata de o memorie RAM de 128 MB, DDR2 si NAND Flash de 4GB.

GPS-urile Hi-Speed permit monitorizarea consumului de combustibil si alegerea rutei de navigatie care ofera un consum minim de carburant.

Evolio dezvolta, in colaborare cu iGo, si tehnologia Intuitive Navigation, ce ofera optiunea selectarii de rute alternative in conditii de blocaj in trafic. De asemenea, Intuitive Navigation transmite amplasarea radarelor fixe si a celor mobile. Pentru o mai buna ghidare, tehnologia Intuitive Navigation ofera si posibilitatea accesarii de fotografii din satelit.

Evolio a investit peste 200 000 euro in dezvoltarea noii platforme, propunandu-si sa atinga o cota de piata de peste 25% in urmatoarele 6 luni.

×