x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HTC Magic, exclusiv la Vodafone

HTC Magic, exclusiv la Vodafone

de Alexandru Radescu    |    10 Aug 2009   •   00:00
HTC Magic, exclusiv la Vodafone

Primul telefon mobil cu platformă open source Android a ajuns pe piaţa din România: Vodafone a lansat azi HTC Magic.



HTC Magic oferă acces direct la suita de aplicaţii Google, precum şi posibilitatea de a adaugă aplicaţiile cel mai des folosite direct pe homepage, prin operatiuni de tip “drag&drop”. Pentru a accesa aplicaţiile din Android  Market (peste 40.000, majoritatea gratis), utilizatorul trebuie să introducă un cont de Gmail.

HTC Magic vine echipat cu ecran tactil QVGA de 3,2 inci (320x480 pixeli), trackball si butoane de navigare. Funcţionează în reţea HSDPA (3.6Mbs), are procesor la 528Mhz, asigură şi conectivitate Wi-Fi. Camera foto are o rezoluţie de 3.2MP cu autofocus si vine echipat cu platformă GPS.


Preţuri
Cu Abonamentul Promotional Complet de 22,08 euro/lună, încheiat pe 2 ani, clienţii operatorului pot achiziţiona terminalul la 299 euro(cu TVA). Acest abonament aduce Internet mobil nelimitat, viteze de transfer a datelor de până la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute în reţea şi 100 de minute naţionale. De asemenea, utilizatorii pot achiziţiona HTC Magic la preţul de 269 euro(cu TVA), şi impreună cu Abonamentul Promotional Complet de 32,08 euro/lună (cu TVA), care oferă Internet mobil “nelimitat”, viteze de transfer a datelor de până la 3,6 Mbps pentru 1 GB, 1500 de minute în reţeaua Vodafone şi 200 de minute naţionale lunar. Traficul de date care depăşeşte 1 GB nu va fi taxat suplimentar, însă viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps pentru download şi de până la 64 kbps pentru upload.

×
Subiecte în articol: htc magic