x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Imprimare wireless, fără reţea, cu imprimante HP

Imprimare wireless, fără reţea, cu imprimante HP

de Alexandru Radescu    |    05 Iul 2012   •   14:44
Imprimare wireless, fără reţea, cu imprimante HP

HP a lansat azi pe piata din Romania cinci noi modele de multifunctionale cu jet de cerneala, in seria Deskjet Advantage, la preturi cuprinse intre 260 si 600 lei.

Modelele 3525 si 5525 e-All-in-One permit imprimarea de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune wireless fara a mai fi nevoie de o conectare la retea sau la un router, gratie optiunii “wireless direct printing'. De asemenea, se poate scana un document si trimite direct pe mail fara a mai conecta echipamentul la un PC.

Din punct de vedere eco, consumul de hartie este redus cu pana la 50% prin posibilitatea imprimarii fata-verso automate.

Odata cu noile modele de multifunctionale, HP lanseaza si doua seturi de cartuse noi (650 si 655). Un cartus color 655 poate imprima pana la 600 de pagini la un cost de 44 lei. Combinatia cartus cu capacitate mai mare -preturi mai mici, duce la posibilitatea de a imprima pana la de doua ori mai multe pagini, la acelasi pret. De mentionat ca noile cartuse functioneaza doar cu gama noua de echipamente.

Potrivit oficialilor filialei locale, piata de multifunctionale a scazut anul trecut cu 2%, in timp pe segmentul imprimante cu jet de cerneala, scaderea a fost de 13%.

×