x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Internet / Adrese utileIe si la o plimbare virtuala!

Internet / Adrese utileIe si la o plimbare virtuala!

de Iulian Gorodinschi    |    15 Iun 2006   •   00:00

Continuam periplul pe web cu pagini de review-uri ale celor mai noi dispozitive mobile, jocuri si filme pentru momentele fericite in care aveti ceva mai mult timp la dispozitie, anunturi de mica publicitate si un ghid de cumparaturi online. Am ales pentru astazi doua pagini internationale si trei autohtone, al caror continut va invitam sa-l descoperiti.

http://www.mobile-review.com/
Daca aveti dificultati in a alege un telefon mobil sau doar vreti sa cunoasteti caracteristicile celor mai recente modele de telefoane, PDA-uri si smartphones, resursele Mobile Review va stau la dispozitie.
Categoriile pe care sunt grupate articolele sunt: stiri, specificatii tehnice, review, preview si PDA. Review-urile sunt cele mai complexe gasite de noi pentru telefoane mobile, fiecare facilitate a telefonului fiind testata. Aveti acces la fotografii (realizate de autori) ale telefonului si meniurilor, precum si la soneriile incluse in memorie.

http://www.gamespot.com/
Ramanem la categoria review, dar trecem la jocurile video pentru PC si platforme. Pe langa preview-uri si review-uri, Gamespot include o baza de date cu imagini, cheaturi si solutii pentru aproape orice joc aparut pentru PC sau console de jocuri.
Utilizatorii inregistrati pot descarca trailere pentru jocurile in curs de aparitie si materiale video realizate la expozitiile de profil, calitatea filmelor variind in functie de tipul contului (gratuit sau platit). Puteti, de asemenea, sa va abonati la newsletterul Gamespot pentru a primi pe e-mail stirile pentru fiecare platforma.

http://www.cinemagia.ro/
Dupa ce luna trecuta am prezentat un site international pentru cinefili, a venit randul unuia romanesc. Pe pagina Cinemagia puteti consulta cronici de film realizate de critici romani, informatii generale despre filme si seriale de pe micul si marele ecran, programele complete ale principalelor posturi tv distribuite de retelele de cablu din Romania, detalii despre emisiuni radio/tv si stiri din audiovizual. Un dezavantaj pentru vizitatori poate fi insa cantitatea insemnata de publicitate, uneori greu de evitat.

http://www.evrika.ro/
De la electronice si electrocasnice pana la echipament sportiv, animale, produse de frumusete si sanatate, imobiliare, auto-moto, amenajari interioare, oferte de munca si prestari servicii, le puteti gasi toate pe pagina Evrika.ro. Cu exceptia celor imobiliare, toate anunturile sunt postate de persoane particulare. Postarea unui anunt este gratuita, cu conditia crearii unui cont pe site. Dispune de un motor de cautare pentru a va orienta mai usor prin continut, precum si legaturi catre alte firme si magazine online.

http://www.price.ro/
Tot despre cumparaturi online este vorba si la Price.ro. Expertul dumneavoastra in cumparaturi, cum se autointituleaza, va permite sa alegeti si sa comandati online produse din categoriile: hardware, software, jocuri si console, telefoane, electrocasnice, sport si timp liber, muzica, filme, birotica si altele. Fiecare produs este insotit de o fotografie, o descriere amanuntita, de parerile celor care l-au cumparat si de magazinul care il pune in vanzare. Inregistrarea pentru a putea comanda online este gratuita.
×