x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 3G S "sub vremi"

iPhone 3G S "sub vremi"

de Alexandru Radescu    |    01 Aug 2009   •   00:00
iPhone 3G S "sub vremi"

Lansat în România la aproape un an după modelul 3G, noul iPhone 3G S nu s-a mai bucurat de evenimente deosebite. Nici Orange (operatorul care deţine exclusivitatea pe piaţa românească) nu a mai strâns fotomodele, dar nici nu s-a mai remarcat aceeaşi efervescenţă din partea potenţialilor utilizatori.



Pentru "noaptea iPhone" din 2008 (21/22 august), câteva sute de români din mai multe oraşe s-au aşezat cuminţi la coadă pentru a pune mâna, între primii, pe cel mai dorit gadget al momentului. Poate şi de la criză, poate şi de la sezon, dar aşezarea lui iPhone 3G S pe rafturile din reţeaua operatorului plus partenerii nu a mai fost însoţită şi de eveniment de lansare.

În noaptea de joi spre vineri, magazinul Orange Concept Store din Bucureşti nu şi-a mai bâzâit vecinii de la etajele superioare sau din clădirea de vizavi. Nici top management de la operator, nici presă. Doar o deschidere a uşilor pentru primii clienţi. Pe de altă parte, a existat şi posibilitatea precomenzilor precum şi un stoc de 100 de bucăţi, disponibil online în această săptămână, epuizat deja. La o săptămână de la disponibilitatea precomenzilor online, pentru iPhone 3G S operatorul raporta peste 1.000 de cereri în timp ce la iPhone 3G s-au înregistrat 1.250 de precomenzi în şase ore.

TELEFONUL ŞI OFERTA
Pe scurt, iPhone 3GS este aproape de două ori mai rapid decât varianta anterioară 3G, dispunând de conectivitate HSDPA (7,2 Mbps). Camera foto a fost îmbunătăţită, de la 2 la 3MP, fiind incluse şi funcţii de editare foto şi upload direct de pe internet sau prin MMS. Vine echipat cu OS 3.0, care adaugă noi funcţii şi servicii (mesaje multimedia, funcţiile Copy, Cut şi Paste etc). Clienţii care doresc să cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente în valoare de 19/39/59 euro pe lună (TVA inclus), cu o capacitate de stocare 16/32GB, în timp ce preţul terminalului variază între 199 şi 519 euro.

×
Subiecte în articol: IT iphone 3g s