x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Când se lansează iPhone 16. Apple a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Când se lansează iPhone 16. Apple a făcut anunțul așteptat de toată lumea

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   01:00
Când se lansează iPhone 16. Apple a făcut anunțul așteptat de toată lumea
Sursa foto: Hepta/Când se lansează iPhone 16

Gigantul Apple a anunțat oficial data de lansare pentru noua gamă iPhone 16. Telefoanele ar putea beneficia de ecrane mai mari, dar și de funcțiile Apple Intelligence.

Apple a anunțat că lansarea oficială a gamei iPhone 16 va avea loc pe 9 septembrie 2024, la ora 20:00 (ora României), la Steve Jobs Theater din Apple Park, potrivit The Verge.

Evenimentul, intitulat „It’s Glowtime”, este așteptat să dea detalii despre noua gamă de iPhone 16.

Se anticipează că iPhone 16 și 16 Plus vor veni cu un nou sistem de camere, dispus vertical pe partea din spate, o schimbare de design semnificativă.

Modelele iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar putea beneficia de ecrane mai mari, păstrând în același timp cele trei camere. De asemenea, se vehiculează introducerea unei noi culori, bronz, pentru modelele Pro.

Toate cele patru modele din gama iPhone 16 ar urma să fie echipate cu butonul Action Button, o caracteristică prezentă anterior doar pe iPhone 15 Pro.

În plus, există zvonuri privind un nou buton dedicat capturii foto și video, deși nu este clar dacă acesta va fi exclusiv pe modelele Pro sau pe toate.

Este de așteptat ca inteligența artificială și funcțiile Apple Intelligence să joace un rol cheie, gama iPhone 16 fiind compatibilă cu aceste funcții.

Totodată, Apple ar putea lansa și Apple Watch Series 10, precum și două versiuni noi de AirPods.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: iPhone 16 lansare Apple