x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lenovo a lansat netbook-ul IdeaPad S10-2

Lenovo a lansat netbook-ul IdeaPad S10-2

de Cristian Ionescu    |    24 Aug 2009   •   00:00
Lenovo a lansat netbook-ul IdeaPad S10-2

Dispozitivul se adresează celor care folosesc internetul, reţelele sociale şi telefoanele mobile, dispunând de ultimele tehnologii în ceea ce priveşte conectivitatea, divertismentul şi performanţa, potrivit reprezentanţilor companiei.



0-100098-s102family.jpg
IdeaPad S10-2 oferă conexiune 3G, sunet amplu prin căştile Dolby pentru muzica şi filme, precum şi autonomie de lungă durată. S10-2 este mai subţire şi mai uşor decât modelul mai vechi şi are un aspect expresiv şi colorat. "Piaţa netbook-urilor este într-o continuă schimbare, iar consumatorii ne spun că vor să încorporeze toate funcţiile celor mai folosite surse de divertisment, cum ar fi fotografii digitale, online, TV, muzică şi reţelele sociale într-un singur dispozitiv portabil şi la preţ accesibil", a declarat Dion Weisler, vicepreşedintele Business Operations, Idea Product Group, Lenovo.

S10-2 cântăreşte cu puţin peste 1 kilogram şi are mai puţin de un centimentru grosime, si e disponibil in culorile gri, roz, alb sau negru. Conţine de asemenea 3 porturi pentru USB, un cititor de card de tip 4 in 1, iar autonomia e de până la 6 ore. La comandă, utilizatorii pot avea şi VeriFace, o tehnologie ce recunoaşte fizionomii.

În loc să folosească parola pentru a-şi accesa netbookul, utilizatorii pot folosi propria fizionomie care va fi recunoscută de catre netbook. Dispozitivul conţine de asemenea o cameră web încorporată, cu ajutorul căreia se pot face înregistrări. Performanta netbookului este data si de catre tehnologia Intel Atom, iar dimensiunea ecranului este de aproape 26 de centimetri.

IdeaPad S10-2 este disponibil la preţul de 349 de dolari.

×
Subiecte în articol: lenovo ideapad s10-2