x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG Viewty Smart – 8MP si interfaţă 3D

LG Viewty Smart – 8MP si interfaţă 3D

de Alexandru Radescu    |    12 Iul 2009   •   00:00
LG Viewty Smart – 8MP si interfaţă 3D

LG a lansat pe piaţa din România telefonul mobil Viewty Smart, un terminal cu ecran tactil si conexiune Wi-Fi.



Seria LG Viewty are şi pe piaţa românească un nou model, dotat cu o interfaţă 3D S-Class UI folosită pentru prima dată în acest an pentru LG Arena. Special pentru funcţiile camerei foto, LG a adaptat interfaţa S-Class UI, creând o tastă pe ecran pentru accesul direct la modurile de fotografiere şi un folder în care sunt stocate fotografiile recent realizate pentru vizionarea acestora fără a accesa galeria foto. De asemenea, LG a inclus şi un mod mai simplu pentru zoom “in” şi “out”: rotirea degetului pe ecranul tactil, în sensul acelor de ceas, pentru zoom in, şi rotirea în direcţia opusă pentru zoom out. Zoom-ul mai poate fi realizat şi prin mişcări pe ecran prin apropierea şi întinderea degetelor.

Viewty Smart se mai distinge prin funcţia inteligentă “Shot Mode” care analizează obiectul sau persoana ce urmează să fie fotografiate, background-ul şi condiţiile de luminozitate, comparându-le în cadrul a şapte scene predefinite.


Ecranul WVGA de 3 inci şi rezoluţia de 800 x 480 permit vizionarea în detaliu a fotografiilor sau filmelor video. Prin reţeaua HSDPA de 7.2 Mbps şi compatibilitatea wi-fi, Viewty Smart permite încărcarea fotografiilor de pe internet cu viteză broadband. Cu funcţia geo-tagging si platforma GPS, utilizatorii pot vedea exact locul în care a fost realizată o fotografie. Viewty Smart permite stocarea fotografiilor în memoria internă de 1.5 GB sau pe carduri MicroSD de până la 32 GB.

LG Viewty Smart este disponibil pe piaţa românească la un preţ recomandat de 1850 de lei.

×
Subiecte în articol: IT viewty viewty smart