x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Luxul aventurii: Asus Lamborghini VX7

Luxul aventurii: Asus Lamborghini VX7

de Alexandru Radescu    |    13 Apr 2011   •   18:11
Luxul aventurii: Asus Lamborghini VX7

Dacă nu îţi permiţi maşina, atunci măcar laptopul. Nu ştiu dacă ţine, dar efortul financiar este unul considerabil: în jur de 9000 de lei va trebui să scoateţi din buzunar pentru noul şi performantul Asus Lamborghini VX7. Nu vă grăbiţi spre magazinele de profil, "maşinăria” de calcul şi entertainment ajunge în România la începutul lunii mai.

Modelul VX7 are o echipare pe care ar visa-o orice posesor de computer: Intel Core i7 quad-core (generaţia a doua), grafică Nvidia GeForce GTX 460M, susţinută de 3GB de memorie video dedicată, memoria RAM de până la16GB. Ecranul are o diagonală de 15,6 inci (ecran LED), unitatea de stocare este hibridă SATA cu SSD (cu o capacitate de până la 1.25TB), mai vine cu unitate Blu-ray combo, USB 3.0 şi SO Windows 7 Ultimate. Cântăreşte peste 3,8Kg, cu bateria de 8 celule.

Fanii seriei nu vor fi dezamăgiţi, designerii nu au părăsit "garajul”. Fantele de ventilaţie din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapidă a căldurii, imitând sistemul de evacuare şi stopurile automobilelor Lamborghini. Butonul de pornire este similar celui de pornire a motorului, suportul de mâini este acoperit cu piele.

Modelul VX7 este disponibil în nuanţe distincte: portocaliu, negru şi fibră de carbon.

×
Subiecte în articol: laptop asus lamborghini vx7