x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Motorola Xoom 2, exclusiv la Orange

Motorola Xoom 2, exclusiv la Orange

de Alexandru Radescu    |    19 Mar 2012   •   15:32
Motorola Xoom 2, exclusiv la Orange

Tableta Motorola Xoom 2 este disponibila exclusiv la Orange Romania, pentru urmatoarea perioada. Noul gadget poate fi achizitionat la preturi incepand de la 299 de euro impreuna cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani.

XOOM 2 are un ecran lat de 10.1 inci cu afisaj HD (rezolutie 800 x 1280 si protectie Corning Gorilla Glass), fiind echipata cu SO Android 3.2 Honeycomb. Performantele tabletei sunt sustinute de un procesor cu doua nuclee la 1,2 Ghz si 1GB RAM. Capacitatea de stocare este de 16GB.

Noul model este "Business Ready', cu securitate de nivel afaceri si Active Sync pentru sincronizarea e-mailului de serviciu, contactelor si calendarului. Conectivitate prin USB si HDMI, Citrix Receiver si Citrix GoToMeeting preinstalate si cu MotoCast pentru a putea accesa si transfera fisierele de pe calculator pe tableta.

Xoom 2 cantareste 599 de grame, fiind mai usor cu aproximativ 100 gr decat varianta precedenta. Bateria asigura o functionare de 10 ore de utilizare web (pe Wi-Fi) sau 9 ore de redare video la 720p (camera de 5MP).

Functioneaza in retea HSDPA (21Mbps), dar asigura si conectivitate Wi-fi.
XOOM 2 are functia "Motoprint' integrata in aplicatiile cheie astfel incat sa se poata imprima de pe tableta, fara a avea nevoie de cabluri. De asemenea, are un invelis de protectie impotriva apei.

×