x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Parteneriat Nokia-Microsoft

Parteneriat Nokia-Microsoft

de Alexandru Radescu    |    10 Sep 2008   •   00:00

Nokia a anunţat extinderea gamei de dispozitive mobile care oferă suport pentru soluţia Microsoft Exchange ActiveSync.

Nokia a anunţat extinderea gamei de dispozitive mobile care oferă suport pentru soluţia Microsoft Exchange ActiveSync. Toate dispozitivele Nokia cu sistem de operare S60 Edition 3, respectiv 43 de modele, vor include aplicaţia pentru email mobil Mail for Exchange. De asemenea, aplicaţia Mail for Exchange va fi integrată din fabrică pe dispozitivele Nokia Eseries şi Nokia Nseries. “Colaborarea Nokia-Microsoft pentru a oferi soluţii de email mobil destinate corporaţiilor şi profesioniştilor din domeniul mobilităţii este o realizare inegalabilă. Nici un alt producător de dispozitive mobile nu oferă o gamă atât de largă de dispozitive, care să mobilizeze în mod automat sutele de milioane de conturi de email Microsoft Exchange,” a declarat Anssi Vanjoki, Executive Vice President, Markets, Nokia.

Deţinătorii de dispozitive Nokia anjajaţi ai unor companii care utilizează Exchange au la dispoziţie mai multe opţiuni de configurare gratuită pentru Mail for Exchange pe dispozitivele lor, fără a necesita plata unor servicii sau tarife suplimentare – din setările pentru email de pe afişaj, prin lansarea aplicaţiei din directorul Download! sau prin Asistentul Setări. După configurarea aplicaţiei, utilizatorii pot accesa în timp real adresa de email de la birou, precum şi agenda, contactele, lista de sarcini sau directoarele companiei printr-o conexiune securizată.

Prin conectarea la Exchange Server 2007, clientul Mail for Exchange oferă funcţii precum Autodiscover, care simplifică procesul de configurare, necesitînd introducerea adresei de email, a parolei, domeniului şi numelui de utilizator; profesioniştii cu un program încărcat pot seta mesajele “out-of-office” direct de pe dispozitiv.

×
Subiecte în articol: IT exchange