x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget RHS şi Tornado fuzionează

RHS şi Tornado fuzionează

05 Oct 2009   •   00:00

Distributorii IT&C RHS Company şi Tornado Sistems vor începe acţiunile de integrare a operaţiunilor, în urma avizului favorabil obţinut de la Consiliul Concurenţei cu privire la concentrarea economică notificată.



Cele două companii vor continua să-şi desfăşoare operaţiunile menţinând aceeaşi denumire, urmând ca în perioada următoare să facă publice intenţiile viitoare, planurile de extindere şi politica pe care o vor alege pentru a-si susţine dezvoltarea pe termen lung.

Înfiinţată în 1991, Tornado Sistems este unul dintre principalii distribuitori locali de echipamente de tehnica de calcul şi reţea. Tornado este controlată de Polygate Limited (Cipru) - 99,014% şi Sylverdom Limited (Cipru) - 0,986%.

Principalul acţionar al RHS Company este Dragoş Alexandru Popescu, cu o participaţie de 92,86%, restul titlurilor revenind altor cinci persoane fizice.

Tranzacţie Flamingo-Asesoft

În luna martie, Flamingo a “cedat” către Asesoft afaceri de peste 30 milioane de euro.
Potrivit oficialilor Flamingo, în tranzacţia cu Asesoft privind parte din business-ul de distribuţie a fost vorba de contracte în valoare de 15% din totalul cifrei de afaceri Flamingo International pe 2008: peste 30 milioane de euro.


×
Subiecte în articol: fuziune rhs tornado